Kozmetikusnál kevésbé fáj a gyantázás "ott lent"?
Szerintem már csak azért is jobb ha a kozmecicus csinálja, mert így nem készülsz úgy rá, hírtelen jön a fájdalom.
De amúgy létezik speciális gyanta, ami elvileg nem fáj annyira és nem ilyen papírcsíkkal lehúzós. Még csak elsőéves kozmetikus tanuló vagyok, nem csináltam ilyet és nem is csináltak nekem sem, de az egyik másodéves lány nagyon dícséri, hogy milyen szupi. Kérdezd meg a kozmetikust, hogy milyen gyantával csinálja! És ha ezzel, akkor próbáld ki!
1.Válaszoló vagyok.
Elmentem..A barátnőm egyben a kozmetikusom,ezért kicsit nevettünk rajta milyen intim helyzetbe kerülünk majd..:D Kicsit oldotta a feszültségemet.Mondta azon essünk túl 1×.A felkenés rosszabb volt mint mikor letépte.Nem hazudok fájt,de nem kiabáltam nem is jajongtam fel.(vissza tartottam a levegőt:)) ) Sokkal jobban fájt mikor magamnak csináltam.Szóval túl éltem és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel,főleg hogy 3 hétig nem is kezd nőni.Én mindenképpen elmegyek többször is.Azt mondta a következő nem lesz ennyire fájdalmas mert kicsivel kevesebb szőr fog vissza nőni és gyengébben.Miután végeztünk bekente és már nem is fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!