Az intim gyantázás kozmetikusnál hogyan működik, és mennyibe kerül?
Valamint:
be kell előre jelentkezni?
van alsó korhatár?
amikor csinálja, csak ő tartózkodik ott, vagy mások is?
Szia!
Az én kozmetikusomhoz be kell jelentkezni,sztem nincs alsó korhatár,bár én 17 vagyok! Amikor csinálja természetesen csak Ő van bent!
Hány éves vagy?
A teljes intim gyantát 2000 forintért csinálja,mindezt szép,ápolt szalonban,és JÓL és HIGIÉNIKUSAN végzi a munkáját! Nagyon kedves,jól el lehet vele beszélgetni meg minden :)
Első vagyok:
Az első alkalom nagyon fáj,de után sokkal ritkább lesz a szőr!Legalábbis nekem foltosan nőtt vissza néhány helyen hálistennek!:) először elég kellemetlen volt,de kérdezte,hogy maradjon-e a bugyi vagy ne..először azt mondtam,hogy igen,de úgy nagyon macerás..ez lesz kb a 4. vagy az 5. alkalom és ritkult már a szőr és sokkal hamarabb végez,mint először..max 30 perc!
hát nem tudom milyen hosszúra kell,de minimum fél centisnek kell lennie..elvileg 2 hét amíg olyan hosszra megnő,amit már lehet gyantázni,de mindenkinél más sztem.
Szia!
Én is 17 vagyok.
Köszönöm, amiket írtál!
És a második válaszadó kérdése is jogos, csak azt kifelejtettem. Köszi :)
Hát én most majd a héten veszek olyan veet zselégyantát...azzal megcsinálom...azt elég sokan dicsérik itt gyakorikerdesek-en!:) majd meglátjuk!:)
és köszi a választ!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!