Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon drága kozmetikusnál a...

Nagyon drága kozmetikusnál a gyantázás?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem éri meg, gyantáztatni, olcsóbb ha magadnak csinálod.

Én itthon csinálom magamnak, pár éve vettem egy X-Epil gyantázó készletet (akciósan 4000 Ft szokott lenni). Ehhez egy patron gyanta (nem X-epil, de belevaló, nagyon jó) 600 Ft, de most akciósan 400 ért vettem a rossmannban. és ez 2-3 alkalomra elég, úgy, hgoy én gyantázom a lábam és a karom végig.

Ez a gyantázó szett (mindig akciós valahol cora, tesco, stb.):

[link]

2010. ápr. 22. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:

JA, a neten találtam neked egy árlistát:

[link]

2010. ápr. 22. 14:16
 3/3 anonim válasza:
attól függ h kinél és h melyik részed...nekem a teljes lábam 2400é csinálta meg,anno volt h a lábam és a fazonom is szedte akk vmi 4000 akármennyit fizettem ..na az sok...a fazon drága a többit nem tom :)és sztem jobb kozmetikusnál me gyorsabb és jobb ha más csinálja mint magadnak v hozzá nem annyira értő személy csinálja :)
2010. jún. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!