Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez meglátszana a hajamon?

Ez meglátszana a hajamon?

Figyelt kérdés
Világos hajam volt,és 1 hete be lett festve természetes barnára(ez volt a dobozra írva)De nagyon sötét lett,első ránézésre feketének látszik,de fényben látni h barna.Szerintetek ha mosom egy idő után világosodni fog?? És azt akartam még megkérdezni h szerintetek ha evvel a festékkel lenne befestve akkor meglátszana valami?? : [link] Köszi előre is :)
2011. szept. 28. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit!:)

Egy tubus festék ára 1300 valamennyi plusz az oxi javaslatom szerint 6%-al vidd fel a hajadra! Oxit lehet kis kiszerelésben kapni!! tehát durván úgy 300-3500ft-ból kijössz!:)

Ami előnye az alfaparfnak hogy magasfényű hajfestékek közé tartozik, tehát szép csillogása is lesz:)!

2011. szept. 28. 20:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen :) És ehhez a festékhez nem adnak oxit mint a boltihoz?? Külön kell megvenni? Amugy halottam olyat is h valaki 9-es oxit használ a festékhez mert hogy akkor élénkebb színe lesz.Ez igaz vagy hülyeség?? Bocsi a sok kérdésért :)
2011. szept. 28. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen! Külön kell megvásárolni! De nem drága!:)

Nos 9%-os oxi az a világosításra szolgál, már a 6%-os oxi is!

Szerintem elég lesz a 6%-os bőven! :)

Semmi baj ha van kérdésed írj bátran!

A keverési arányokról meg: Ha 2db tubust használsz fel:

-Tehát az 120gramm festék összesen ahhoz kell 180gramm oxi!

-Ha egyet akkor 60gramm festék és 90gramm 6%os:)

Remélem tudtam valamit segíteni:)!

2011. szept. 28. 22:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen tudtál köszönöm :) aranyos vagy :) Nekem van ilyen syoss-os oxim amit nem használtunk fel,az hány százalékos?? És azt nem használhatnám majd evvel a festékkel??
2011. szept. 29. 22:22
 15/15 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném megkérdezni hogy a fodrász boltba ebből a hajfestékből lehet kapni ilyen sötétszőkét vagy világos barnát mert úgytudom h ezek felelnek meg a rendes barnának,és hátha ezzel is tudnám világosítani a hajam.
2011. szept. 29. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!