Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elégett, kihullott hajamon...

Elégett, kihullott hajamon hogyan tudnék segíteni?

Figyelt kérdés

Kb. 4 évig festettem feketére a hajam, akkor nem volt vele semmi baj. Pár hónapja elkezdtem kisérletezni a szinekkel, kiszedtem belőle a feketét és párszor kiszőkitettem, de nem teljesen, csak pont úgy, hogy az új szín befogja a hajam. Volt piros, lila, piros feketével, stb... jelenleg kékes. Megint kiszívattam hidrogén peroxiddal és csomóstól jött ki a hajam, kb. a fele kihullott és elégett, most pedig nagyon csúnya. Most semmilyen szine nincs, mert szinezőhabbal kentem be, mivel már nem mertem befesteni, de az is félig ki van kopva.

Alapból sötét, sűrű, szögegyenes hajam van, de most rá sem lehet ismerni és nagyon zavar, egyszerűen rosszul érzem magam miatta. Mit kezdjek vele?

2011. okt. 10. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Hét ezt a jóisten se hozza helyre.

Egyet tehetsz: vágasd le a lehető legrövidebbre (gondolom azért a kopasz nem opció), mondjuk valami pixie fazonra.

Párszor még levágatod, hogy ne maradjon károsodott rész, az új hajad pedig olyan lesz, mint előtte. Sajnos erre hiába szedsz vitaminokat, kenegeted akármivel.

És talán a festegetést hagyd egy időre. :S És utána is csak ésszel.

2011. okt. 10. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm is pont így járt. Annyit festette a haját hogy teljese el halt és az egészet le kellett csapni. Így a fodrászával közösen kiválasztottak egy kb nyakig érő hosszúságú hajstílust a szerint levágták majd amikor kinőtt az egészséges része akkor arról folyamatosan levágták a rossz hajat így végül rendbe jött majd a legkímélőbb hajszínezővel megcsinálták volna jóra a színét, de a csaj mondta hogy nem és azóta is eredeti hajszíne van és már majdnem teljesen jó neki.
2011. okt. 10. 22:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom levágatni... és ha megvárom, hogy kinőljön magától?
2011. okt. 10. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:
pedid ezt vagatni kell. es orulj hogy ennyivel meguszod es nem lettel kopasz. amugy drasztikus hajszinvaltoztatas max evente 2x lehetne, nem pedig havonta.
2011. okt. 11. 00:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Pedig az lesz, megvárhatod, míg megnő, de az hogy tönkre van a hajad, lassítja a növést, mert a rossz végek mindig vissza törnek majd. Azonkívül, te írtad, csúnya. Inkább hosszú de ápolatlan, mint rövid, de csinos???
2011. okt. 11. 08:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyszer volt rövid hajam, de katasztrófálisan néztem ki vele, egyáltalán nem illett az egyéniségemhez, kb. ugyanilyen rosszul éreztem magam, mint ezzel a hajjal.
2011. okt. 11. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha már úgyis olyan rosszul érzed magad akkor mindegy hogy azért mert elégett vagy azért mert rövid.

Én is jártam így még kezdő koromban. Nagyon csalódott voltam. Utána még többször is szőkítgettem, aztán végül rájöttem hogy felesleges. Túl sötét a hajam hogy eléggé ki lehessen világosítani.

2011. okt. 13. 22:11
 8/8 Zsöff85 válasza:
Gondolom az túl egyszerű lett vna utolsó hogy elmenj fodrászhoz :D
2017. dec. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!