Elégett, kihullott hajamon hogyan tudnék segíteni?
Kb. 4 évig festettem feketére a hajam, akkor nem volt vele semmi baj. Pár hónapja elkezdtem kisérletezni a szinekkel, kiszedtem belőle a feketét és párszor kiszőkitettem, de nem teljesen, csak pont úgy, hogy az új szín befogja a hajam. Volt piros, lila, piros feketével, stb... jelenleg kékes. Megint kiszívattam hidrogén peroxiddal és csomóstól jött ki a hajam, kb. a fele kihullott és elégett, most pedig nagyon csúnya. Most semmilyen szine nincs, mert szinezőhabbal kentem be, mivel már nem mertem befesteni, de az is félig ki van kopva.
Alapból sötét, sűrű, szögegyenes hajam van, de most rá sem lehet ismerni és nagyon zavar, egyszerűen rosszul érzem magam miatta. Mit kezdjek vele?
Hét ezt a jóisten se hozza helyre.
Egyet tehetsz: vágasd le a lehető legrövidebbre (gondolom azért a kopasz nem opció), mondjuk valami pixie fazonra.
Párszor még levágatod, hogy ne maradjon károsodott rész, az új hajad pedig olyan lesz, mint előtte. Sajnos erre hiába szedsz vitaminokat, kenegeted akármivel.
És talán a festegetést hagyd egy időre. :S És utána is csak ésszel.
Ha már úgyis olyan rosszul érzed magad akkor mindegy hogy azért mert elégett vagy azért mert rövid.
Én is jártam így még kezdő koromban. Nagyon csalódott voltam. Utána még többször is szőkítgettem, aztán végül rájöttem hogy felesleges. Túl sötét a hajam hogy eléggé ki lehessen világosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!