Ez meglátszana a hajamon?
Szia Én fodrász vagyok!:)
Kérdésem: Tartós hajfestéket vettél?:) Ha igen, természetesen kopni fog, több hajmosás elteltével, sőt talán le is fogja dobi a hajad! Jó esetben.
Ha színezővel festetted akkor természetesen lejön teljesen!
Azt tudni kell ha világos a hajad, inkább ne a kívánt színt vidd a hajadra hanem az egyel világosabb árnyalatot! Hiszen látod bekapta a hajad! Legközelebb ezt tartsd szem előtt!
A másik, rossmanos DM-festékeket nem ajánlok, ott a fodrász kellékes, olcsóbban jobb minőséghez tudtok hozzájutni!És még tanácsot is tud adni!:)!
DE még nem késő, ha megbántad a színt akkor radírozással valamennyit el lehet tüntetni az adott színből, 2-3 árnyalatot!:)
Hát akkor irány a szakember:)! De, én még nem próbáltam van állítólag egy másik szer ami felbontja a haj pigmentszerkezetét, leszívja (nem károsítva!!) és után gyorsan rá kell vinni a kívánt színt!:) Nem tudom milyen, de majd kipróbálom, és újságolom! Ez egy újfajta "csodaszer":)
A radírozással sokat segíthetsz a hajadnak!
Én is szeretném az eredeti hajam színét visszakapni, én ezt ügyesen oldottam meg...Melírral:)!
Fodrászlány
Szép vöröset szeretnél? Én az alfapraf termékcsaládot ajánlanám neked! Megbízhatók a színei! Egyszer nem csalódtam bennük!!
Fogsz kapni egy színpalettát és választhatsz!:) Persze, sajnos nem tudom mennyire lett sötét a hajad, és milyen vöröset szeretnél... Mert azért a vörös tudni illik nagyon nagyon kényes szín...nehéz belőle szőkét csináéni, és még barnánál is néha "kötekedik":(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!