Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudom, hogy buta kérdés, de...

Tudom, hogy buta kérdés, de elég kínos, mit tegyek?

Figyelt kérdés

16/L vagyok. Elég konzervatív, rengeteg idő kell mire megnyílok embereknek, stb. Szüleim elváltak, apuhoz ítélt minket a bíróság. APuval sokat romlott egy időben a viszonyunk, amit igyekszünk helyreállítani. Ha kell nekem melltartó, vagy valami, nem merem neki elmondani. Egyedül meg nem merek menni, lelkileg beteg vagyok amit kezeltetünk is...

És ott tartok, hogy konkrétan három melltartóm van, kettőt kinőttem, a harmadik meg sport és áltátszik.... :( Régen mikor volt kedve csak úgy vett, de mivel beteg is vagyok lelkileg ezért eléggé félek neki elmondani. HA nem veszek melltartót a ruha alá, akkor meg vagy átlátszik, vagy csak észreveszik, hogy nincs rajtam pánt.

Mit tegyek ilyen esetben? Semmi sincs ami tudná "helyettesíteni"?

Mielőtt bárki leszólna, hogy ugyan már ez könnyű csak veszel, stb, mondom, hogy járok dokihoz, mert eléggé elfajult bennem ez a dolog, tönkrementem...

Kérlek segítsetek. Lehet apróság de nekem ilyenek rengeteget számítanak.

2011. szept. 4. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:25

Lelkileg beteg te ész.-.-

A papíros dolog jó ötlet, vagy anyukáddal milyen a viszonyod?

Remélem meggyógyulsz, drukkolok neked!(:

2011. szept. 4. 15:40
 12/16 Doruss ***** válasza:

Azért ha valaki pánikbeteg, vagy ilyesmi, nem olyan egyszerű, hogy csak lemegy és megveszi, merthogy csak bebeszéli magának. Tudom, hogy ezt egyáltalán nem könnyű leküzdeni. Nehezebb, mint amilyennek tűnik.

Egyébként vagy menj el barátnőkkel, vagy kérd meg őket, hogy vegyenek neked. Addig az egy hétig meg hordj bővebb szabású cuccokat, vagy olyat, ami színes, és nem ujjatlan. Tesire meg jó a sportmelltartó is, előtte bemész a wcbe és átveszed. Jobbulást! :)

2011. szept. 4. 15:45
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöma válaszaitokat:)

A lelki betegségről annyit, hogy részben lehet, hogy bebeszéltem magamnak, mert tuszkolom magamat le a mélybe lelkileg, de pl nem utazok vonaton sosem egyedül, nem merek, jegyet venni is csak ha nincs más megoldás, egyedül nem megyek le a papírboltba se nagyon, mert nem merek, az évnyitó napján bőgtem délután, hogy én ezt z érzést nem akarom többet. Szóval nem könnyű.

Köszönöm szépen mindenkinek, anyut is megkérhetem, de ez picit hosszú történet, de lehet végesetben az lesz...Köszi mindenkinek kaptam sok hasznos tanácsot!:)

2011. szept. 4. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem a legegyszerűbb az lenne,ha valami jó barátnőddel elmennél venni.Apukádnak pedig elég annyit mondanod,hogy szükséged lenne pár ruhadarabra,ezért kellene egy kis pénz,nem kell elmondanod neki,hogy pontosan mit szeretnél venni.Vagy végső esetben valakit,akiben megbízol(és lány/nő),megkéred,hogy ha legközelebb megy ruhaboltba,vegyen neked.

Jobbulást és kitartást!

2011. szept. 4. 17:30
 15/16 anonim válasza:
az 1 hétre esetleg fürdőruha felsőt vehetsz fel, és valami bő pólót
2011. szept. 4. 18:32
 16/16 anonim válasza:

hello :) hát ez nagyon rosszul hangzik, nagyon sajnállak :'(( az egyik ismerősöm is így volt vele mármint ezzel a betegség dologgal, de aztán talált egy tök jó oldit, és azóta .... megváltozott :D

www.barnahajjalcsinosan.5mp.eu nekem is tetszett, és csak ajánlani tudom :) neked a magabiztosság és önbizalom menüpont való :) szerintem nézzd meg :)

Sok sikert !!

2011. szept. 4. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!