Kínos kérdés, - Megereszkedett hüvely?
Szülés után kb 5 hónappal vettem észre, amikor zuhany közben kint volt a hüvelyem egy kis része, éreztem a kezemmel. Gondoltam, még korai, hogy minden a régi legyen, de azóta eltelt még fél év, és néha még elkapok egy-egy ilyen esetet zuhany közben.
Nagy babát (4400 gramm) szültem hüvelyi szüléssel, 1cm-es gátmetszéssel.
Mi segíthet? Torna? Vagy "szabásos" helyreigazítás?
Olvasd el Macibaba történetét és gyógyulását. Én is Őáltala találtam rá a megoldásra, a hüvelyconusra, nem olcsó, de szerintem a műtétnél minden jobb.
Köszi a válaszokat!
Én azt gondolom, hogy a hüvelyem az, mintha megnyúlt volna, elég érdekes érzés. És csak néha van kint. Ha a méhem lenne, azt szex közben is érezném, nem? De minden ugyanolyan, mint régen. És pisilés-visszatartási vagy egyéb problémáim sincsenek...
Azért írjatok még, hátha valaki találkozott ilyen jelenséggel... :S
13:46-os vagyok.
Nekem is a méhem (méhfal)ereszkedett meg, nem is érzem hogy ott van, nincs semmi problémám vele, nem fáj. Akkor vettem észre hogy ott van, amikor a gátsebemet néztem meg, tehát sex közben sem lehetett érezni.
Komolyabb önvizsgálatot tartottam, és tényleg a méhem az, igazatok volt.
Bejelentkezem a dokimhoz.
Szia, igen valószinűleg megsüllyedt a méhed. Ha a gát izmai meggyengülnek, a hüvely tágabbá válik és a méh lejjebb süllyed. Én is észrevettem magamon ezt a jelenséget, bár nekem nem süllyedt meg ennyire, de ha felnyúlok én is könnyebben elérem a méhszájamat. Én a Kriton intímtornát csinálom. Szeretnék még egy babát, ezért is remélem, hogy rendbe jön a dolog.
Kíváncsi vagyok, mit mond a dokid, megírod majd, hogy mi lett?
Igen, persze, megírom.
Mi is szeretnénk babát, méghozzá hamarosan.
15:14-es vagyok
voltál dokinál,mit mondott???
Áh, még nem, a Pünkösd miatt, és az elfoglaltsága miatt 1 hónap múlva kaptam csak időpontot.
Majd jelzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!