Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kínos kérdés, - Megereszkedett...

Kínos kérdés, - Megereszkedett hüvely?

Figyelt kérdés

Szülés után kb 5 hónappal vettem észre, amikor zuhany közben kint volt a hüvelyem egy kis része, éreztem a kezemmel. Gondoltam, még korai, hogy minden a régi legyen, de azóta eltelt még fél év, és néha még elkapok egy-egy ilyen esetet zuhany közben.

Nagy babát (4400 gramm) szültem hüvelyi szüléssel, 1cm-es gátmetszéssel.

Mi segíthet? Torna? Vagy "szabásos" helyreigazítás?

2011. máj. 20. 10:22
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, voltam dokinál.

Gyenge a hüvelyfal, minden nap intimtornáznom kell. Szóval, ugyanaz, mint eddig, csak most szigorúbban kell vennem. :) Ha már nem szülök, meg lehet plasztikázni egy kis műtéttel. Addig is torna, torna, torna, hogy erősödjön, és ne nyomja a hugyhólyagot, ne okozzon vizeletcsepegést teltebb hugyhólyagnál.

nyugi, veled is hasonló van, ez genetikai dolog.. :S De a torna tényleg jó, már most érzem a változást 1 hét elteltével...

üdv.

2012. ápr. 23. 22:18
 42/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veletek? Hogy vagytok???

Lassan a 31. hétbe lépünk, jól vagyunk, bár ez a rettentő meleg nagyon nem tetszik, A dokim szerint most sem számíthatok kis babára, 4kg körül lesz:):)

2012. jún. 23. 14:04
 43/52 A kérdező kommentje:

Szia!

Közeledik a vége nagyon, ugye?? :) Jól vagytok? Mindenképp jelentkezz majd szülés után! :)

Mi jól vagyunk, a kicsi már 4,5 hónapos, a nagy 2 éves múlt. Elkezdett beszélni, nagyos lenni, sokat nevetünk a beszólásain. :) A kicsi forog minden irányba, kúszik, négykézlábra áll, izmos kisember. :)

Nagyon szeretik egymást, sokat nevetnek, mosolyognak egymásra, szoptatások után pedig együtt játszunk hármasban.

A lakás persze fut, 2 hetente összerakom nulláról, utána egy darabig megint nyugi van, és kedvemre babázom. :)

Vigyázz Magatokra, szép szülést!!

2012. júl. 24. 14:03
 44/52 A kérdező kommentje:
Na??? Babázol már??
2012. szept. 1. 21:49
 45/52 anonim ***** válasza:

Szia!

29-re voltam kiírva, de kisasszony még mindig a pocakban:( Nagyon jól érzi magát.

Írok, ha hazajöttünk:):)

Remélem ti jól vagytok!!!!

2012. szept. 2. 07:57
 46/52 anonim ***** válasza:

Szia!

4-én megszületett a kislányom, 3850 gr és 56 cm:)

2012. szept. 11. 15:21
 47/52 A kérdező kommentje:

Juhúúúúúú!! :)) Gratulálok nagyon!! legyetek nagyon-nagyon boldogok! :)

Boldog babázást, pihenj, amikor csak tudsz, egy-egy 2-3 perces szundi is sokat segíthet...! :)

2012. szept. 11. 23:34
 48/52 A kérdező kommentje:

szia,

hogy vagytok? minden OK? Sikerül átállni az eggyel többen vagyunk-funkcióra? :)

Én most kezdem érezni, hogy picit könnyebbek lettek a napok. A kicsi 8 hónapos, odáig vannak egymásért a naggyal, és már alakul az együttjátszás is, azokat a szitukat mindig megkönnyezem... :)

Kitartás! ;)

2012. nov. 16. 22:39
 49/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök,hogy írtál!!

Köszi,jól vagyunk, a csajok imádják egymást. A kicsi szerencsére eszik-alszik-nézelődik, így könnyű dolgom van. az első egy hét nagon nehét volt, a nagyobbamat megviselte,hogy nem voltam itthon 4 napig, és hazaérkeztem egy babával, sok volt a hiszti, de aztán rendeződött minden. A kicsi kezdetektől fogva 3-4 óránként eszik, így jut időm a nagyra is és a háztartásra is.

De ha már az első után méhsüllyedés, ne legyen könnyebb az élet, második baba után epekő:(:(:( Most diétázok, természetgyógyászhoz járok, és várok a csodára,hogy legalább még egy kis ideig el tudjam kerülni a műtétet!!!

Azért néha néha igyekszem majd jelentkezni, örülnék ha te is írnál!!!

szia

2012. nov. 17. 13:40
 50/52 anonim ***** válasza:
Végigolvastalak titeket ! Gratulálok nektek ! :))Nekem is van egy kisemberkém aki szilveszterkor született és három nagyobbacskám is. :)
2013. márc. 1. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!