Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kínos kérdés, - Megereszkedett...

Kínos kérdés, - Megereszkedett hüvely?

Figyelt kérdés

Szülés után kb 5 hónappal vettem észre, amikor zuhany közben kint volt a hüvelyem egy kis része, éreztem a kezemmel. Gondoltam, még korai, hogy minden a régi legyen, de azóta eltelt még fél év, és néha még elkapok egy-egy ilyen esetet zuhany közben.

Nagy babát (4400 gramm) szültem hüvelyi szüléssel, 1cm-es gátmetszéssel.

Mi segíthet? Torna? Vagy "szabásos" helyreigazítás?

2011. máj. 20. 10:22
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Jujjdejóóó! :) Akkor neked most jön a java! :)

Így lesz, ahogy írod, kiélvezem az utolsó heteket. Sokszor húz az ágy is, de a 19 hónapos mellett nem engedhetek a csábításnak. :)

Remélem, menni fog minden simán a szülésnél..., utána mindenképp jelentkezem!

Vigyázz magatokra a vírusos, meg csúszós időkben!!

2012. jan. 26. 16:24
 32/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság? Jól vagytok???

Én tegnap voltam a 12. heti ultrahangon,minden rendben van:):) Nagyon kis izgága volt a kicsike.:)

Neked mondott valamit a dokid,hogy szülés után mire lehet készülni a méhsüllyedéssel kapcsolatban???

Nekem annyit említett,majd meglátjuk,nem volt valami kecsegtető válasz.

2012. febr. 17. 12:13
 33/52 A kérdező kommentje:

Szia!

örülök, hogy minden rendben veletek! :)

Mi erről a méhsüllyedős dologról még nem beszéltünk azóta, majd szerintem a 6 hetes kontrollon csak szülés után.

Még 2 hetünk van hátra, a méhszáj nyílogat, úgyhogy haladok, 1 ujjnyi. Azért jó érzés már, hogy bármikor megindulhat a szülés. Nagyon nehéz már felvenni az ezer réteg ruhát, folyton NST-kre járni, itthon rendezni a "nagyobbat", a rengeteg hajolást is beleértve...

De a lényeg, hogy OK minden, nagy baba lesz megint, azt mondták a 36. héten, hogy 3 kg, ha végig bent marad, akkor 4 lesz, de majd ez kiderül. Úgyis jelentkezem. :)

Élvezd nagyon a 2. trimesztert (is), jujj de aktív voltam én akkor... :)

Vigyázz Magatokra!

2012. febr. 19. 21:17
 34/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság??? Hogy vagytok? Megérkezett már a kistesó????

Mesélj!!

Mi jól vagyunk,kis pocaklakó szépen növekszik, már 16 hetes:):)

2012. márc. 9. 14:30
 35/52 A kérdező kommentje:

Szia!

Igeeeeeen! :)

Március 3-án reggel megérkezett, 4040 grammos és 58 cm-es kisfiú! :)

Jól vagyunk mindannyian, sima szülés volt (oxitocinos ugyan, mert ő is belekakilt a magzatvízbe, mint a bátyus), a méhem is rendben, a dokim szerint, 1 év pihi, és jöhet a 3. baba, ha úgy gondoljuk. :) De azért kíváncsi vagyok, a 6 hetes kontrollon mit mond majd a belső állapotokra. :)

Örülök, hogy ti is jól vagytok!! Érzed már mocorogni? Nekem az nagyon hiányzik! :)

Vigyázz magatokra!

puszi

2012. márc. 9. 16:46
 36/52 anonim ***** válasza:

Szia!!!

GRATULÁLOK!!!!!

Remlem jólv agtyok,és a kis "csöppség" szépen gyarapszik. Nagy tesó hogy fogadta???

Mi jól vagyunk, már mocorog a kis drágám:):)Remélem a 19. heti ultrahangon megtudjuk a nemét is:):)

Majd jelentkezem:):)

Jó babázást!!!

2012. márc. 15. 12:03
 37/52 A kérdező kommentje:

Nagytesó boldog!! Símogatja, ringatja! Teljesen természetesnek veszi, hogy ha sír, akkor én vagyok az, aki megvígasztalom, megetetem, stb! Ő szól, hogy "Oá-oá!" és mutatja, hogy menjek, mert sír a tesó. :)

Remélem, minden így is marad, mert az nagy könnyebbség lenne a továbbiakban is... :)

Rohanok, majd jelentkezem még én is.

2012. márc. 15. 22:07
 38/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Jól vagytok? Gondolom nem voltál még a 6 hetes konrollon???

Én ma voltam a 19. heti uh-on, kislányunk lesz:):)

Kellemes Ünnepeket nektek:)

2012. ápr. 6. 14:33
 39/52 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi!

Boldog Húsvétot Nektek is!

És gratulálok a Kislányhoz!!! :))

Szombaton lesz 6 hetes a pindúr, úgyhogy hétfőn, ha minden jól megy, eljutok a 6 hetes kontrollra. Majd jelentkezem aztán.

Egyébként minden OK, tejem is van bőven, aludni is hagy már a fiam, este eszik 10 körül utoljára, aztán reggel 6 körül. Úgyhogy nem panaszkodhatom. :)

Ami tény, hogy a két gyerekkel állati nagy szervezést igényel minden napunk, de már belelendültem. Ülni nem nagyon szoktam, az ébren töltöttt napi 18-19 órából max 1 órát ülök csak, azt is részletekben, de volt már, hogy csak 10-20 perc jutott. Úgyhogy közben a fogyúkúrám is beindult, de ez tényleg mellékes. :)

További szép várandósságot! Majd jövök még. :)

2012. ápr. 9. 18:41
 40/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mi újság?? Eljutottál dokihoz????

2012. ápr. 19. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!