Kínos kérdés, - Megereszkedett hüvely?
Szülés után kb 5 hónappal vettem észre, amikor zuhany közben kint volt a hüvelyem egy kis része, éreztem a kezemmel. Gondoltam, még korai, hogy minden a régi legyen, de azóta eltelt még fél év, és néha még elkapok egy-egy ilyen esetet zuhany közben.
Nagy babát (4400 gramm) szültem hüvelyi szüléssel, 1cm-es gátmetszéssel.
Mi segíthet? Torna? Vagy "szabásos" helyreigazítás?
Szia!
Hát sajna a mensi megtréfált késett 10 napot, de nem volt baba.
Ma azért elmentem dokihoz,hogy bátran vállalhatunk-e babát?
Kicsit elszomorított, annyit mondott enyhe méhsüllyedésem van, nyugodtan jöhet a baba, de a baba megszületése után majd meglátjuk mi lesz. Jobb nem lesz a helyzet valószínűleg csak rosszabb, de ezen ráérünk akkor gondolkodni.Remélem nem kell akkor valami nagyon végleges mellett döntenem.
Remélem ti jól vagytok:):)
Szia!
Hogy vagy? Minden rendben?
Szia!
Igen, köszi, minden OK velünk. Már óriási a pocak, a méhem is a helyén, hála Istennek semmi panaszom, még egy keményedés sem. Maradjon is így... :)
Üdv.
:):)
Örülök,hogy minden oké.
Mi is hozzá kezdtünk a ksitesó projekthez:):) Remélem hamar összejön. Néha néha majd érdeklődöm ám,hogy van:)
Vigyázz magadra/magatokra!!
Rendben. :)
Nektek sok sikert a bébiprojekthez, mielőbbi kistesót kívánok!
Szia!
Jól vagytok?? Mikorr is várható a ksi pocaklakó??
Nálunk is pozitív lett Karácsonyra a teszt:):):) Jan-ban megyek orvoshoz, remélem oké lesz minden.
Ha addig nem "találkozunk": Boldog új évet!!!!
Szia! Dejóóó! Gratulálok a Tesóhoz! :)))
Én március 1-jére vagyok kiírva, 31 hetes vagyok már.
Jól vagyunk, minden OK, biztos nálatok is minden rendben lesz! Tesót várni egész más, mint az elsőt. :)Többek között gyorsabb is az a 9 hónap... :)
Minden jót, és BÚÉK Nektek is!!
Hogy vagytok?
Mi megkezdtük az utolsó 6 hetet. Napról napra nő a pocakom, rettentően feszül, a köldököm is fáj, akkora... De közben meg sajnálom, hogy lassan letelik a pocakos élet. :)
Remélem, nálatok is minden rendben!
Szia!
Pont akartam írni, tegnap voltam dokinál, 8 hetes pocakos vagyok. Aug. 29-re várjuk a kismanót:):)
Én is imádtam kismama lenni, és sajnáltam mikor vége lett,de most újra kezdődik:):)
Élvezd ki ezt az utolsó pár hetet,már amennyire lehet, és majd jelentkezz. Ha addig nem beszélnénk: könnyű szülést!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!