Tudom, hogy buta kérdés, de elég kínos, mit tegyek?
16/L vagyok. Elég konzervatív, rengeteg idő kell mire megnyílok embereknek, stb. Szüleim elváltak, apuhoz ítélt minket a bíróság. APuval sokat romlott egy időben a viszonyunk, amit igyekszünk helyreállítani. Ha kell nekem melltartó, vagy valami, nem merem neki elmondani. Egyedül meg nem merek menni, lelkileg beteg vagyok amit kezeltetünk is...
És ott tartok, hogy konkrétan három melltartóm van, kettőt kinőttem, a harmadik meg sport és áltátszik.... :( Régen mikor volt kedve csak úgy vett, de mivel beteg is vagyok lelkileg ezért eléggé félek neki elmondani. HA nem veszek melltartót a ruha alá, akkor meg vagy átlátszik, vagy csak észreveszik, hogy nincs rajtam pánt.
Mit tegyek ilyen esetben? Semmi sincs ami tudná "helyettesíteni"?
Mielőtt bárki leszólna, hogy ugyan már ez könnyű csak veszel, stb, mondom, hogy járok dokihoz, mert eléggé elfajult bennem ez a dolog, tönkrementem...
Kérlek segítsetek. Lehet apróság de nekem ilyenek rengeteget számítanak.
Menj a barátnőiddel, vagy kérd meg őket, hogy vegyenek neked, vagy most nem tudom anyuddal milyen a viszonyod de azzal is elmehetnél.
Bár nem értem miért félsz apádtól megkérdezni ezt, természetes dolog, ugyan úgy mint mikor megjön és kell tampon vagy betét.
De te is nyugodtam elmehetnél,mert szerintem csak bebeszéled magadnak.
2. válaszoló köszi:)
Sajna nem bebeszélem magamnak, részben igen, de a nyár alatt nagyon elfjult ez a dolog bennem...ha akarjátok példákat is írhatok, de remélem nem szükséges. a Fő kérdés, hogy hogy húzzak ki egy hetet?:S
szerintem az jó ötlet, hogy leírod egy papírra, hogy kicsit zavarbaejtő neked az apuddal erről beszélni, ezért így szeretnéd megkérni, hogy vegyen neked melltartót:)
vagy kérd meg az egyik legjobb barinődet, akiben megbízol, és tudja, hogy miért kéred meg, és ő majd vesz...csak a méreted kell tudnod:)
de merd elmondani apudnak, ő majd biztos ad annyit, amiből tudsz majd venni, nem olyan sokba kerül az:)
ez nem olyan dolog...ő már egy férfi, tudnia kellene ezeket a dolgokat...:)
csak ennyit mondj neki: "apu, majd vmikor vehetnék melltartót, mert kinőttem őket? nem kell sok, csak pár db, az jó lesz egy ideg biztosan!" valahogy így mond...:)
jobbulást:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!