Hajvasalás 4 naponta nagyon árt?
Figyelt kérdés
Hajmosás után szoktam, mivel dús, vastagszálú, és nem áll sehogysem. Mellesleg kissé hullámos is, és igénytelennek néz ki néha, pedig ápolom. Használok hővédőt.2011. aug. 31. 23:37
1/9 anonim válasza:
Nagyon nem, de árt. De kevésbé mint a napi rendszerességű. De ezt tapasztalod úgyis a hajvégeken majd
2/9 anonim válasza:
nem árt az. én is vasalom minden hajmosás után. igaz kb egy hónapban egyszer mosok hajat. 18f
3/9 anonim válasza:
A második válaszoló guszta lehet az 1 hónapos mosatlan hajával, jézusom. Egyébként annyira nem vészes a rendszeres vasalás, amíg hosszú volt a hajam, én is a hülye hullámok miatt vasalgattam, nem lett csúnya.
4/9 anonim válasza:
Én arra vágyok, hogy "dróthajam" legyen, de hiába. 2 éve minden nap legalább egyszer vasalom és semmi.
5/9 anonim válasza:
A második olyan gusztusostalan. Ez a legjobb szó. :)
7/9 anonim válasza:
Én 3 havonta egyszer ha kivasalom és mindig tönkreteszi a hajam. Most is tök szép volt, erre besütöttem és totál széttört. Ezzel jár a vékony szálú haj :/ Itt a hővédő semmit sem ér...
8/9 anonim válasza:
Attól függ milyen a hajad. Én nagyon gyakran vasalom, mert sajna nem áll sehogyse, ha nem igazítok rajta:D De mellette nagyon gyorsan is nő. Szóval kb. ugyanannyit, vagy még többet nő, mint amennyit letörik. Szóval ha rendszeresen vágatom, akkor nem megy tönkre:)
9/9 anonim válasza:
Dehogyis, angol tudósok szerint a napi 4 vasalás ajánlott, nem a négynapontai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!