Hajvasalás előnyök (? ) /hátrányok, hogyan kíméljem a hajam?
Enyhén göndör hajam van, körülbelül 7-8 hónapja kezdtem el növeszteni, de a vége visszakunkorodik.
Néha ki szoktam egyenesíteni ha elnyomódik alvás közben, hajszárítóval, de ezt nem akarom mindennapossá tenni ,mivel gondolom a hajszárító eléggé káros a hajra.
Gondolkozok a hajvasalón csak nem tudom, mivel számoljak hajhullás, a családomban apai ágon félig kopasz mindenki.
Tanácsok
17/fiú
A hajvasaló jobban károsítja a hajat, mint a hajszárító. Ugyanis a hajszárító meleg levegőt fúj a hajadra, a hajvasaló viszont két 200 fokos kerámia közé szorítja. Hullani fog a hajad és töredezni. Hővédő szerekkel valamennyire lehet védeni, de nem túl releváns módon, pláne ha naponta vasalod. Ha a családodban félig kopasz mindenki, akkor örülnöd kell, hogy még 6-7 évig van hajad, nem pedig pusztítani. Ezt nem sértésnek szánom, ez genetika.
Most jön a lány oldala: ESZEDBE NE JUSSON FIÚ LÉTEDRE VASALNI A HAJADAT, EMBER. Ha göndör, akkor göndör. Ha zavar, vágasd le, de ne vasald. Ha elkezded vasalni, a hajad 3 éven belül elmenekül a fejed tetejéről, mert a kopaszság nagyjából 200szor olyan férfias, mint a hajvasalás és a hajad jót akar neked, hiszen nem tehet róla, hogy ilyen ötleteid vannak. Az ég áldjon meg, ne csináld.
Lány, 18.
vegyél hővédő spray-t az megvédi a hajadat a nagy hőfoktól!
nem értem neked kedves 1. válaszoló miért baj ha egy fiú vasalja a haját ,a mai világban a fiúk is adnak a kinézetükre és úgy ahogy egy lánynak nem áll jól a göndör haj úgy egy fiúnak is állhat rosszul miért ne vasalná ki ha ott a lehetőség hogy egyenes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!