NAGYON TÖREDEZIK A HAJAM!?
nagyon-nagyon töredezik a hajam, van esetleg olyan "csodaszer" amitől, szép fényes, lesz, és nem fog annyira töredezni??
14/L
Nem olvastam az előbbi hozzászólókat, de kettőt tehetsz. Én minden nap vasalom a hajam, és nagyon csúnya volt, de ezek sokat segítettek.
Napi minimum 2 liter ásványvíz. (Igen, még a hajadra is hatással van a folyadékbevitel.)
Valamint ez a két készítmény nagyon-nagyon jó:
Ez drágább, olyan 2000 Ft körül van, de kb egy-két hét alatt látványos eredménye volt (bocsi, nem találtam nagyobb képet):
Ezt folyamatosan használd, lassabban hoz eredményt, de szerintem az lenne a legjobb, ha vágatnál belőle és ezt használnád: [link]
Mindkettőt a dm-ben vettem. És minden hajmosásnál használj balzsamot. Talán sampont is váltanod kellene, ami táplálja a hajadat (ha nem hajlamos a zsírosodásra).
A legutóbbi vagyok.
Nyugi, nekem is ilyen. =) Én azt csinálom, hogy samponnak Head & Shoulderst használok. Tudom, hogy korpa ellen van, de szerintem erre is jó, legalábbis nekem bejött. Szerintem, ha nem tudsz jobbat, próbáld ki!
Szerintem ne mondj le a hajvasalóról! Nekem is olyan a hajam mind neked:) Ha hajmosás után nem szárítom meg és nem vasalom ki akkor...hűha:) De hajszárítót kicsi fokozaton használom és a hajvasalót is csak heti egyszer. De a leggfontosabb,hogy előtte ezt használom-->
Nem volt drága és nagyon használ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!