A felkaromon mitesszer szerű izék vannak, csak nem fekete a tetejük. Mi ez, és mit lehet csinálni vele?
Figyelt kérdés
Már kb. 2 éve megvannak, nem terjednek, a vállamon vannak. Olyan, mint egy mitesszer, csak nem fekete a tataje. Ki lehet nyomni, és akkor ilyen fehér cucc jön ki belőle, ami nem folyékony, inkább valami kukacra hasonlít... Rengeteget elkapartam meg kinyomkodtam, akkor meg sebes lesz, de már gyógyul, viszont semmitől nem tűnnek el... Valaki tud ezekről valamit? Az orvosnak már mutattam, azt mondta kamaszkorban normális, és hogy nem kell bőrgyógyászhoz menni, mert majd elmúlik, de szeretek ujjatlanban járni és elég csúnya a karom... :S2009. ápr. 17. 17:34
1/7 anonim válasza:
Az is mitesszer, csak nem feketefejű, hanem fehérfejű. Használj testradírt arra a részre, és kevesebb lesz.
2/7 anonim válasza:
én mindig kinyomkodom őket és sokkal kevesebb van már..
3/7 anonim válasza:
Valamik nekem is vannak... reménykedjünk, hogy később elmúlnak ezek.
Használj heti 2szer testradírt, vagy a felkarodra lehet akár 2naponta is. Én fürdőszivaccsal és luffa (az a durva) szivaccsal dörzsölöm át zuhanyzáskor, ettől szép sima lesz és utána 1-2 napig szinte nem is látni őket.
Szerezz be egy luffaszivacsot és rakj rá kis tusfürdőt és ezzel dörzsöld át amikor szükséges, szerintem ez a legjobb megoldás.
4/7 anonim válasza:
Ezek általában szőrtüszők begyulladva, plusz túl száraz a bőröd, és a kemény vízben fürdés is okozhat ilyet. Testradír, és nagyon jó testápoló vízhiányos bőrre. Úgy csináld, hogy ne nagyon szárazra törölközz, hanem hagyd egy kicsit nedvesen a bőröd, és úgy kend be testápolóval. A DM-nek a Balea-s testápolói nagyon jók, mert nem zsírosak, hanem vizesek. És nem ragadsz tőle.
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Lehet ekcéma is, ezesetben mindenképpen bőrgyógyászhoz kell fordulni!
6/7 anonim válasza:
Nekem is sokáig volt ilyen a karom, bár csak minimálisan. Én is a testradírt javaslom elsősorban, és sok-sok minél zsírosabb testápolót. Én babaolajat vagy zsíros kézkrémet használok rá majdnem mindennap, mostmár egyáltalán nem látszanak. :)
7/7 anonim válasza:
27 vagyok, a jobb karom most rettentően csúnya. Ráadásul szépen össze is nyomkodtam őket. Máskor is előfordult 1-2 ilyen vacak, de most elárasztottak. Ma este alaposan átradíroztam és tonikoztam, remélem jó lesz. A krémek nem tudom mennyire tesznek neki jót, félnék, hogy jobban begyulladnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!