Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az orromon sok a fekete...

Az orromon sok a fekete mitesszer. Tudom, hogy nem lehet eltüntetni őket, mert örökre ott maradnak, de túl feltünő az orromon ez a sok fekete "pötty". Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent, és minden nap tisztítom rendszeresen. De ugyanolyan feketék maradtak. Mit tegyek?
2008. febr. 20. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szia,

nekem is ez a bajom,de lehet rajta enyhíteni:elkell menni kozmetikushoz 2havonta (vagy ahogy szükséges) aki alaposan kitisztítja és utánna mitesszer eltávolító tonik.

Nekem is azt mindta a kozmetikus, hogy olyan a bőröm hogy sajna mindíg kifog jönni foglalkozni kell vele

2008. febr. 21. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben lehetett kapni olyan ragasztós porus-tisztítót. 10 percre rátetted a nedves papírt az orrodra, lehúztad és leszedte a fekete pöttyeket.
2008. febr. 21. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bevált, és a pórustapasznál olcsóbb a bőrradir, vagy a lehúzható maszk. Hetente egyszer-kétszer használom.
2008. febr. 26. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ez a bajom és semmi nem jó rá!!! nekem az arcradír sem vált be :( multkor nagy küzdelem árán kinyomkodtam néhányat de semmi értelme nem volt mert utánna elég sokat váladékozott meg hámlott meg minden baja volt. valahol régebben láttam egy kezelést direkt ilyen problémára egy újságban de sajna akkor elkallódott az újság és azóta sem találtam rá a neten
2008. febr. 27. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Aknesol lemosó-gyógyszertár

Tuti

2008. febr. 29. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
és most már nem 8000-ért lehet kapni,végre lejjebb nyomták az árát a vaterán.
2008. márc. 20. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
aknesol télleg jó! csak azzal vigyázz, mert egy idő után nagyon kiszárítja a bőröd. De amúgy a patikat szépen eltüntenti :)
2009. febr. 8. 00:19
 8/8 anonim válasza:

Egyszerűbb megoldást tudok: egy zsebkendő.... egy tükör... és a zeked :)

Erőfeszítés nélkül, még törölközővel is, a legkisebb nyomásra kijön mind, nekem is ez a bajom. 10 percért ne kérj a kozmetikustól kezelést. Ezt hetente egyszer megteszed és jó midnen.

És ne jöjjenek nekem olyan dumával, hogy nem higénikus, mert a kozmetikus is ezt teszi és baktérium se kerül sehova, mert hozzá sem érsz közvetlen.

2013. jan. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!