Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi ez? Ez a mitesszer? De nem...

Mi ez? Ez a mitesszer? De nem fekete!

Figyelt kérdés
Foleg az orromon, de kicsit az arcomon es a homlokomon is olyan, mintha lyukas lenne a borom. Mintha pici lukacskak lennenek rajta. Ez mi, mitol van, es mit lehet tenni ellene?
2009. júl. 8. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
hát leírás alapján tényleg nem miteszer,hanem tágak a pórusaid. Használj pórus össszehúzó készítményeket, pl. maszkot.
2009. júl. 8. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
nekem is ilyen az arcom! de én eddig azt hitem hogy mitesszer. na akk köszi az elsö válaszolónak:))
2009. júl. 8. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:

A mitesszer az fekete. Ilyenkor eltömődnek a pórusok. Úgy tudom van fehér mitesszer is, de az ritka. Azt nehéz kinyomni én egy tűvel "felnyitom" azokat majd kinyomom és fertőtlenítem. Nagyon ritkán van ilyen egyébként.

Ami neked, nektek van az tág pórusú bőr.

Nekem is olyan egyébként.

Jól ki kell tisztítani mindig, rendesen arcot mosni. Utána jöhet a pórusösszehúzó tonik például.

Lehet ilyeneket kapni drogériákban így rá is van írva, hogy összehúzza a pórusokat, csak keresgélni kell. Sokféle van.

Aztán nem árt valami mattító krém vagy direkt problémás bőrre való, az segít egységes bőrtónust adni és kiegyenlíti a bőr felszínét.

2009. júl. 8. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Miteszer helyek, kitágult pórusok, amik megtelítődhetnek újra. Ajánlom télre az AHA kezelést vagy az arccsiszolást.
2009. júl. 8. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!