Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen parfümöt hordanak a...

Milyen parfümöt hordanak a cicababák?

Figyelt kérdés
Ezeknek a "tökéletes" lányoknak mindig extravagáns, különleges parfümje van, ráadásul olyan, ami egész nap érzik. Melyek ezek a parfümök? Parfüm neveket kérnék, nem kioktatást, h ne akarjak rájuk hasonlítani. Ajándékba lesz:) 26F
2011. aug. 22. 13:37
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:

Csatlakozom ahhoz aki a Bvlgari-t írta, imádom viselni :), ezt használom nyáron.

Másik kedvencem (télre) Dolce & Gabbana The one.

2011. aug. 22. 22:04
 32/39 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:47

Jézus, mekkora hülyeségeket írtál:D-.-

2011. aug. 22. 23:22
 33/39 anonim ***** válasza:
én vagyok a Bvlgaris meg 3mal ezelőtti "a parfüm legyen drága"-s. :D örülök, hogy osztod a véleményem, tényleg isteni ez a parfüm, számomra talán verhetetlen. a Paco Rabanne Lady Million is nagyon jó meg azért a drágább parfümök nagy része tényleg jó (mondjuk a Chanel No.5 nem tetszik), csak ízlés kérdése a dolog. :)
2011. aug. 23. 00:36
 34/39 candykiller ***** válasza:
Pink Cookie^^ édes és csajos!:) jah és kevesebb mind 2000
2012. jan. 13. 13:54
 35/39 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Új és abszolút kedvencem a Gucci Guilty! Leírhatatlan illata van, imádom! <3
2012. jan. 13. 16:21
 36/39 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező! Ne foglalkozz azokkal, akik a "cicababa" titulusba kötnek bele. Valószínű sokan felvállalnák ezt. Ők csak pejoratív értelemben "értékelik+ Igenis azt mondom, jó nőnek jó parfümöt, ami csak klasszikus francia lehet. Sohasem voltam gazdag, de jó nőnek számítottam, potentált udvarlókkal az oldalamon. Korán megtanultam /persze a férfiaktól/, hogy a szép bundához minőségi parfüm dukál. Egyik kedvencem az Anais Anais /Cacharel/ márka, de imádom a Lulut is. /bordó fej, kék matt üvegtest/. Ha véletlenül nem ilyesmit kaptam, nem is használtam el; elajándékoztam /puff!/
2012. jan. 14. 06:53
 37/39 anonim válasza:
[link] Itt rengeteg parfüm közül válogathatsz sokhoz van leírás is h milyenek....:))
2012. jan. 27. 15:50
 38/39 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki a pénztárcájának megfelelően vásároljon parfümöt. És most azok festenek szánalmasabban, akik verik a nyálukat hogy így 20 ezernél kezdődik a jó parfüm meg úgy... :D :D Kedves kérdező, szerintem többre mész, ha egy parfümériában dolgozó hölgytől kérsz tanácsot, cseppet.. jobban ért hozzá úgy vélem, mint az itt válaszolók. :)
2012. júl. 28. 12:17
 39/39 anonim válasza:
Van egy Anais anais cacharel 30ml-s parfümöm, ajándékba kaptam, kb. 5x ha fújtam belőle, de nem az én illatom, ha valakit érdekel privi, 4500 Ft !!!
2012. aug. 2. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!