Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen parfümöt hordanak a...

Milyen parfümöt hordanak a cicababák?

Figyelt kérdés
Ezeknek a "tökéletes" lányoknak mindig extravagáns, különleges parfümje van, ráadásul olyan, ami egész nap érzik. Melyek ezek a parfümök? Parfüm neveket kérnék, nem kioktatást, h ne akarjak rájuk hasonlítani. Ajándékba lesz:) 26F
2011. aug. 22. 13:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%

A cicababák valószínűleg mindig a legtrendibb, legújabb és valószínűleg a legédesebb parfümöt viselik, mert egy valódi cicababának szinte egyáltalán nincsen személyisége, tehát soha nem azt nézi, hogy mi állna neki jól, hanem azt, hogy mit reklámoznak éppen vagy valamelyik (számára) modellértékű celeb mit visel. Ilyenkor nyugodtan adj bármit, gond nélkül, az legyen a lényeg, hogy a lehető legújabb parfüm legyen és jó drága.

Egyéb esetben parfümöt ajándékba adni kemény dió. Nagyon jól kell ismerni az adott embert, és még úgy is nagyon mellé lehet lőni. Nekem a férjem szokott parfümöt venni ajándékba, de mindig csak úgy, hogy én is ott vagyok és kipróbálom a bőrömön, hogy megy-e hozzám. És vica versa.

2011. aug. 22. 13:58
 12/39 anonim válasza:
Kedvencem: DKNY:zöldalmás, Escada:Beyond paradise, Amor-Amor(Régebbi kedvenc)
2011. aug. 22. 13:59
 13/39 A kérdező kommentje:
Elsősorban cicababák válaszát várom! Vagy olyat, akinek van cicababa a baráti körében! MÁr megint folyik az általánosítás, hogyha egy nő csinos, és vagány, márkás, divatos ruhákat hord szexi magassarkuval, akkor az már egy üres fejü liba..na mindegy. szóval érdekelne, hogy ezekenek a csodás teremtéseknek milyen a kedvenc illata..egyébként a barinőmnek (a nem éppen új) christian dior-addict a kedvence, ehhez hasonló karakterikus illatokat keresek.Köszönöm!
2011. aug. 22. 14:06
 14/39 anonim ***** válasza:
Pussy Deluxe, szerintem nincs olyan fiatal lány, akinek ne tetszene az illata. :) A pirossal, de a zölddel sem fogsz mellélőni. Aztán majd írd meg, mit választottál. Meg hogy tetszett-e a csajnak.
2011. aug. 22. 14:16
 15/39 A kérdező kommentje:
Jah, és 28 éves érett nőről van szó, aki rettenetesen csinos, mindig csinosan öltözik, mindig tűsarokban van, és még tud is menni benne..nem ilyen kis tizenéves hülyegyereknek akarok drága parfümöt venni.
2011. aug. 22. 14:19
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Úristen...ne már, hogy csak az a nő ad magára, aki 20.000 alatt nem is vesz parfümöt:D Ez nevetséges...:D az igényesség az valahol máshol kezdődik. Én igenis szeretem a Naomi C. parfümöket és a többi olcsóbb kategóriás parfümökből is van aminek isteni illata van. Nem attól leszel igényes ha csak luxusmárkák parfümjeit veszed meg. Az a lényeg, hogy jó illata legyen és jól érezd magad miközben viseled. Mielőtt beszólna valaki is, hogy azért állítom ezt, mert nincs pénzem drága parfümökre, annak elárulom, hogy van pl. D&G-The One parfümöm is, mégsem szeretem annyira mint a Cat Deluxe parfümömet:))

20/L

2011. aug. 22. 14:24
 17/39 anonim ***** válasza:

Nekem Celine Dion Paris Nights parfümöm volt nemrég, már kifogyóban van. Egész nap érzem az illatát és nagyon kellemes, elegáns, nem tolakodó illat! Bocsánat, hogy ez csak kb. 4000 Ft volt... dehát én nem vagyok cicababa, mint a többi válaszoló, aki szerint 20e Ft alatt nincs parfüm...

Csak azért írtam ezt a tippet, mert bizony ezek is tartós illatok, ez nem az árban mutatkozik csak meg...

2011. aug. 22. 14:36
 18/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A továbbiakban akkor tényleg cicababák válaszait várom, hogy ők milyen parfümöt használnak? Mert egy ilyen csinos, divatkövető, dekoratív, nagyon jól öltöző nőtől is szeretném hallani, hogy a 4 ezer forintos parfüm érzik utána a folyosón, amikor azon elhalad..
2011. aug. 22. 14:43
 19/39 anonim ***** válasza:
33%

Ha cicababák véleményére vagy kíváncsi, miért nem mégy olyan fórumra, hol azok locsognak? Itt jobbára értelmes és problémamegoldó emberek vannak.

Mondtam már: cicababának tökmindegy, hogy mit veszel, csak drága legyen és a legújabb. Nincs személyisége, üresfejű liba. Fényévekre van attól, amit NŐ-nek nevezhetünk.

2011. aug. 22. 15:04
 20/39 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek üzenem, hogy sajnálom, hogy ő nem mer leszólítani egy "tökéletes" nőt, aki nem csak dekoratív és gyönyörű, szépen öltözködik és ízlésesen néz ki, és neki csak az átlag jut. Sajnálom továbbá, hogy nem találkozott még ilyen nővel, akit én cicababának nevezek a külseje miatt, valójában azonban hatalmas belső értékekkel bír. Sajnálom, hogy megy a "többi" után és elítéli azt, amiről talán fogalma sincs. Mert egy nő attól, hogy minden lány irígyli amiért csinos és még jól
2011. aug. 22. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!