Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tusfürdőből parfümöt?

Tusfürdőből parfümöt?

Figyelt kérdés
Az egyik tusfürdőnek megtetszett az illata, és azon gondolkozom, ha vízzel felhígítom, és beletöltöm egy üres parfümös üvegbe, amit előtte jól kitisztítottam, akkor az működne-e? Vagy egy idő után feloldódna a vízben a tusfürdő és elrohadna?
2011. szept. 25. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tusfürdőből nem lesz parfüm...főleg nem így...
2011. szept. 25. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megbuggyanna inkább és ragadnál tőle.
2011. szept. 25. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon rosszul hangzik. Szerinted hogy leheten abból parfüm? Vízzel felhígítanád, csak egy ragadós valami lenne belőle, a másik meg az hogy nem is érződne sokáig a bőrödön!
2011. szept. 25. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez baromság. Viszont esetleg találhatsz hasonló illatú parfümöt. Milyen tusfürdőről van szó?
2011. szept. 25. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább menj el egy parfümériába, aztán kérd meg az eladót, hogy segítsen találni hasonló illatút.
2011. szept. 25. 12:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Old Spice Danger Zone... de szigorúan csak a tusfürdő illata tetszik, a dezodornak már másabb az illata.
2011. szept. 25. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaaa... Az hittem nő vagy. x) Sajnos így nem tudok segíteni, fogalmam sincs mik az alkotóelemei.
2011. szept. 26. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!