Milyen színű és hosszú hajatok van (:?
Figyelt kérdés
unatkozok szóval azért tettem fel a kérdést nekem:
mell alá érő sötétbarna fokozatosan hosszú egyenes hajam van :) 17/L
2011. aug. 16. 14:34
11/22 anonim válasza:
Kb mellközépig érő, hullámos, sötétszőke :)
12/22 anonim válasza:
Hátközépig érő, hullámos szőkés-barna. 15l
13/22 anonim válasza:
Furi, hogy mennyi embernek van minimum mell alá érő haja. Az utcán én mindig ilyen vállig érő hajú csajokból látok a legtöbbet.
14/22 anonim válasza:
Természetes szőke, váll alá érő, egyenes.
15/22 anonim válasza:
Eredeti szőke hajam van, néhol sötét, néhol világos árnyalatokkal, a lapockámig ér, nincs frufrum. :) 17/L
16/22 anonim válasza:
hátközépig érő egyenes barna oldalfrufruval
16L
17/22 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) ment a zöld kéz :)
ma 16:31
pedig sok lánynak van sztem hosszú haja( értem ez alatt a dhát közép derékig érő hajra)
2011. aug. 16. 18:32
18/22 anonim válasza:
Sötétbarna, a tetején inkább fekete. Combközépig ér, hullámos, de a vége göndör mosás után. Meg nagyon vastag is. Nem egyszerű eset. :D
Egyébként én is rengeteg derékig érő hajat látok mostanában. Csípőig vagy fenékig érő is előfordul néha, ami annál hosszabb már nagyon ritka.
22L
19/22 anonim válasza:
hátközépig érő, sötétbarna és lépcsőzetesre vágott, egyenes (de szoktam hullámosan is hordani)
17L
20/22 anonim válasza:
te a combközépig érő hajaddal mi az istent csinálsz? nem mintha zavarna, csak szerintem semmi értelmeset nem lehet kihozni belőle, én már a derékig érővel is szenvedek néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!