Nem természetes SZŐKÉK! Mennyire hosszú a hajatok? Milyen a tapintása? Mivel ápoljátok? Mennyire töredezik?
Szia!
Nekem volt festett szőke hajam,igazából most is az van csak most már inkább szökés-barna!
Nagyon töredezett és nekem elkezdett hullani a festéstől!Azért váltottam a sötétebb szőkére!És azóta semmi baja!
Nekem platina szőke hajam van 1és fél éve, mellig ér, talán 1 kicsit hosszabb. Közelről nem szabad szárítani a hajam + 1héten csak 1x vasalom 180fokon.
Amiket rá használok: Balea hajvégápoló,Mindig más sampon/balzsam,a lényeg hogy száraz,töredezett vagy festett/szőke hajra legyen kimondottan. Ezeken kívűl használok hajpakolást pl Gliss kur kasmír tapintás,vagy Kallos méz/tejes hajpakolást... Meg persze hővédő sprayt
ha ezeket nem használnám valszeg már letört volna a hajam... elég töredezett + száraz, elvékonyodott a hajam ha ezeket nem használom....
régebben csak 1 kicsit volt szőke a hajam alul,visznt azok le is törtek, és kb vállamig érnek.... azér mer nem használtam rá semmit....de tanultam a hibából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!