Mennyiért vágatnátok le hosszú hajatok? (én megtenném és fizetnék is érte) :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 21:42
1/11 anonim válasza:
Nekem hosszúhajam van, de én nem vágattatnám le sohasem.
2/11 anonim válasza:
Jókor szolsz, a múlt héten vágattam le a derékig érő hajamat teljesen rövidre. Pech:)
4/11 anonim válasza:
Semennyiért! Előbb vágatnám le a kisujjam, és ez komoly!
5/11 anonim válasza:
nem vágatnám le. most legalábbis nem :D
szeretem a hajam, meg hogy jó hosszú :)
hátam közepéig ér
6/11 anonim válasza:
attól függ mennyire...kopaszra semmi pénzért se
rövidre ha jól megfizetnék
félhosszúra simán (ha jó frizut csinálnának :)
7/11 anonim válasza:
Nekem kb. derékig ér, de tervezem levágatni valami kis rövidebb tépettre, mert ez nem illik az egyéniségemhez.
8/11 anonim válasza:
Most azt mondom semmi pénzért, mert úgy gondolom valakinek ez milliókat nem ér meg. De ha valaki még is felajánlaná, hogy milliókat fizet belemennék, hiszen ennyi pénzből lehet már jó parókát venni, és a haj úgy is kinő. Amúgy most hát közepig érő hajam van, és 3 év kellett neki még megnőtt.
9/11 anonim válasza:
fiú osztálytársamnak derékig ért, ő 70ezret kapott érte :)
10/11 anonim válasza:
2-3 milláért már meggondolnám. :)
De tényleg, nem azért növesztettem 15 évig, hogy most eladjam pár tízezerért. Annál azért sokkal többet is költök rá. :) 1 hónapra kb. 4000 a sampon és balzsam. Igaz a fodrászt megspórolom... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!