Barnából szőkét hogyan?
Szia, nekem sötétbarna hajam volt, de úgy döntöttem, hogy arany szőkét szeretnék. Meg is valósítottam, semmi baja sincs a hajamnak, pedig már több mint féléve szőke vagyok, igaz ápolom, ahogy csak tudom. Próbáld ki az imperity colors hajfestéket(csak fodrász kellékesben kapható.)Régebben nagyon tört a hajam, most már egyáltalán nem. Nem állítom, hogy a hajfestéktől, mert az hülyeség lenne:D ezzel csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem rontott a helyzeten:) Ja és nagyon olcsó!!(Nem mellékes szempont:) )
"IMPERITY COLORS PROFESSIONÁLIS ÁPOLÓ KRÉMHAJFESTÉK ZÖLDTEA KIVONATTAL, BÚZA ÉS
MANDULA PROTEINNEL, VALAMINT B5 PROVITAMINNAL.
HATÉKONY REGENERÁLÁS ÉS MAXIMÁLIS VÉDELEM, MELY ELŐSEGÍTI A FESTÉK KEDVEZŐBB
BEHATOLÁSÁT. MÉLY HOSSZANTARTÓ HIDRATÁLÁS KIEGYENSÚLYOZOTT
FORMULA:HOSSZANTARTÓ HAJSZIN ÉS AZ ŐSZ HAJSZÁLAK 100% FEDÉSE AKTÍV
HATÓANYAGOK: ZÖLDTEA, BÚZAPROTEIN, ÉDESMANDULA PROTEIN, D-PHANTENOL (B5) "
Csak hogy hallhass egy ellenvéleményt is.
Szerintem ne festesd be egyáltalán. Egyrészt mert árt a hajadnak, másrészt feltételezem még nem őszülsz így felesleges, a gesztenye barna nagyon szép szín, és nem utolsó sorban a hajfesték káros az egészségre nem csak a hajra!
Tartós hajszínező is árt, csak kevéssé.
Meg azzal nem fog tudni akkorát világosítani a fodrász, hogy azzal elégedett lehess.
Ráadásul kb 25 mosással eltűnik, ami azt jelenti, hogy minden mosás után kopni fog és egyre kopottabb lesz a hajad.
szerintem ne fesd át
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!