Így gáz egy 17 éves lánynak évnyitóra menni?
Ezen az odlalon a sztáros részen a 2. vagy az utolsó előtt haj(fekete hajjal lenne nekem)MELYIK HAJ LENNE JOBB?oldalra a konyt, vagy hátra a fejtetőre?
ehhez sminknek: [link]
Ruhának pedig: [link] (ez egyenruha, nem választható)
Ehhez magassarkú platformos cipő(fekete) és selyem rövidujjú blúz és térdig érő szoknya
A ruha ugyan nem túl szexi,hogy így fogalmazzak,de hát évnyitó.. A haj szerintem tök jó.,a smink különösen tetszik.
És már bocsi Első,de a kérdezőnek igaza van! Igénytelenül nem megyünk évnyitóra. Én is mindig kicsinosítottam magam,és leszartam ki mit mond. De akkor is.. Iskola ide,iskola oda,egy lány adja meg a módját. Csajszi,ha rám hallgatsz: jó a haj.jó a smink. De végül te dönsd el :D
Nem gáz. Ha szeretnéd nyugodtam csináld meg a hajad és sminkeld ki magad.
Én anno 17 évesen tornacipőben, fekete farmerban, kiengedett hajjal mentem, a matrózblúzról leszedtem a gallért és rátűztem egy fehér pólóra. XD Inkább a laza réteghez tartoztam. Mondjuk nálunk nem sokan csináltak ügyet az évnyitóból vagy évzáróból.
Most látom, milyen rohadt jófej igazgatónk van:D Nálunk nem kell ünneplőben menni az évnyitóra, mert az nem ünnep :)
Én mindenképpen a középre kontyolt hajat ajánlanám. Az oldalra rakott kicsit csináltnak tűnhet, a másik sokkal természetesebb.
Hát első, nekem a pofámról égett volna a bőr ha olyan hajjal megyek ahogy reggel felkeltem, legalább megfésülhetted volna :)
Szerintem ez egy csinos konty, de inkább középre, a smink is jó. Azért mert sulis program, még nem kell igénytelenül vagy csakazértis-sehogy menni. Ha adsz magadra kérdező, megcsinálod a kontyot :)
Megbocsáss, tudom, hogy nem a te hibád, de ez pontosan úgy néz ki, mint egy férfi katonai egyenruha a múltszázadban.
A hajat szerintem középre, de ne a fejed tetejére, és ne is a tarkódra, hanem hátulra-középre tedd. A sminkben szerintem kicsit sok a fehér, de elegáns, nyugodtan használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!