Így gáz egy 17 éves lánynak évnyitóra menni?
Ezen az odlalon a sztáros részen a 2. vagy az utolsó előtt haj(fekete hajjal lenne nekem)MELYIK HAJ LENNE JOBB?oldalra a konyt, vagy hátra a fejtetőre?
ehhez sminknek: [link]
Ruhának pedig: [link] (ez egyenruha, nem választható)
Ehhez magassarkú platformos cipő(fekete) és selyem rövidujjú blúz és térdig érő szoknya
Évnyitóra frizurát csinálsz, meg ennyire kicsíped magad???? És már most ezen gondolkodsz? Szerintem ez beteges...
Én évnyitóra a kötelező matrózblúz-szűkszoknya duón kívül tornacipőben mentem és épp olyan hajjal, amilyennel felébredtem reggel... Eszembe nem volt arra a gyásznapra kicsípni magam egyszer sem, amikor gimis voltam, meg nálunk másnak se, úgyhogy ki is röhögtek volna...
Kedves Első! Igen, kicsípem magam, mert évfolyamtársam a barátom, és nem leszek igénytelen a "gyásznap" miatt. Könyörgöm, ez csak iskola! Majd mikor dolgozni kell, és nem lesz 2,5 hónap szünidő! Ez még igazán lightos! Egyébként meg ilyen a stílusom alapjáraton
Kedves Második!
Bárcsak rossz ruhát linkeltem volna! De ilyen rusnyaságot kell viselnünk, tényleg:(
szerintem nincs azzal baj,hogy valaki kiakarja csípni magát :) én is ilyen vagyok, szeretek úgy belibbenni első nap, hogy szép vagyok..
jó a haj, főleg,ami Lauren Conrad-nak van a képen :)
a sminked tényleg lehetne egy picit szolidabb,mondjuk ha csak felül húzod ki a szemed :)
szerintem ez nagyon jó, hogy van stílusod, és nem hagyod hogy összeolvadj a többiekkel. :)
szerintem a kontyot oldalra tedd, és a smink is szuper! :D
Húúú részvétem az egyenruháért...ez egy férfi huszárruha...
Bár a mi matrózblúzunk se jobb...
Am szerintem semmi gond nincs ezzel...ezt a konytösszetűzőt utoljára a mosogatóban láttam xD nah de ezzel nem téged akarlak bántani...am egy ilyen konyt teljesen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!