Milyennek gondoltok?

Figyelt kérdés
14 vagyok,járok szoliba (anyum megengedi,ő fizeti) festem a hajám (sötétbarnára) sminkelek ( szempillaspirál,púder,szemhéjfetsék,szájfény), festem a körmöm,és sokat vásárolok.
2011. aug. 6. 12:38
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kéne szoliba járj, ha barnulni szeretnél most használd ki h jó az idő és napozz!A szoli és a hajfesték káros.Még ha nem is szőke akkor is roncsolja.Túlzott sminkelés se használ,de amúgy szerintem ezek annyira nem gázosat.Amúgy meg ha valóban jó magaviseletű vagy akkor a külsőségek gyakran megtévesztik az embereket.
2011. aug. 6. 12:55
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

drágám ez nem azt jelenti h lazák a szüleid :) egyáltalán nem :) el kell szomorítsalak

én csak az ilyen kislányokon mint te csak röhögni szoktam XD mert mindig arra gondolok lehet 14évesen bombázóbbnak tűnik mint én, lehet idősebbnek gondolják mint engem (18) de majd 15-20év múlva nem lesz hajad hát igen festesd csak magad főleg vmi gagyi termékkel ez az :) csak gratulálni tudok neked :) folytasd csak így tovább meglátjuk mi lesz belőled 28 évesen :)

Bár igaz nem lehet mindenki természetes szépség de azért kicsit túlzás!

Én 18 éves vagyok nem festem a hajam (mert nagyon szép színe van :) eljárok szoliba mármint télen heti 6percre de nem 14évesen! Szoktam festeni magam, de csak a szemem és nem 14évesen és nekem is minden megvan engedve hál Istennek de attól még nem esek át a ló másik oldalára :)

(le lehet pontozni pont lesz.arom)XD

2011. aug. 6. 12:56
 13/25 anonim válasza:
Az utóbbi vagyokk : 15/L
 14/25 A kérdező kommentje:
a sminktől leszek ráncos? hagyjukmár... mondom csak akkor sminkelek,ha megyek valahova,és akkor sem 5 kg púdert rakok magamra. szoliba se kétnaponta járok,hanem hetente...
 15/25 A kérdező kommentje:
amúgy nem pontozlak le,ez a te véleményed. de hangsúlyozom megint,nem 5 kg smink van rajtam,nem maszhatású,nincs elmaszatolódva,és a szemhélypúder is barna.( ami természetes)....
2011. aug. 6. 12:58
 16/25 A kérdező kommentje:
a hajfesték sem gagyi, a fodrász szerzi be...
2011. aug. 6. 12:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
adom az első véleményét
2011. aug. 6. 13:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

azt hogy el vagy kényeztetve

amúgy igen képzeld,a sminktől leszel ráncos,az osztálytársam már vagy 10 éves kora óta sminkeli magát meg szolizni jár (igen,jól hallottátok,szolizik és 10 évesen sminkelte magát) és még csodálkozik hogy 2 tonna smink nélkül már olyan feje van mint egy 40 éves nőnek.

ő most 13éves

13L

2011. aug. 6. 14:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy 13 évesnek több az esze, mint neked az már gáz, nem? Azt hiszed, hogy akik most írnak azok csak azért írnak, hogy cseszegessenek téged és rosszat akarnak neked, te meg leállsz vitatkozni, hogy márpedig amit te csinálsz az úgy jó, ahogy van. Hát akkor most elmondom neked, hogy qvára nem. ^^ Egy fiatal kislány vagy, aki ilyen hülyeségekkel teszi tönkre magát, lehet hogy most még szépnek tartod magad, de vajon 10-15 év múlva is tetszeni fog a dolog? Kétlem. És ha meg nem tetszik az igazság, minek kérdzed meg? Hogy kötözködj másokkal? Gratulálok az eszedhez.
2011. aug. 6. 14:13
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy jó tanuló vagy, de az élethez semmi eszed sincs.. mind jót akarunk neked, te meg azt hiszed ellened vagyunk? engem is lazán tartanak, mégse festem a hajam, nem járok szoliba se. sminkelhetném is magad, de max. egy kis alapozó ha olyan helyre megyek. pedig megtehetnék dolgokat, de én fel tudom fogni, hogy hogy fogok kinézni 10 év múlva. de tudod mit, te bajod. te fogsz 10 év múlva úgy kinézni, mint egy 40 éves. te életed, úgy cseszed el, ahogyan akarod. és az tényleg gáz, hogy egy 13 évesnek több esze van mint neked, nem igaz? :)

15/L

2011. aug. 6. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!