Milyennek gondoltok?
drágám ez nem azt jelenti h lazák a szüleid :) egyáltalán nem :) el kell szomorítsalak
én csak az ilyen kislányokon mint te csak röhögni szoktam XD mert mindig arra gondolok lehet 14évesen bombázóbbnak tűnik mint én, lehet idősebbnek gondolják mint engem (18) de majd 15-20év múlva nem lesz hajad hát igen festesd csak magad főleg vmi gagyi termékkel ez az :) csak gratulálni tudok neked :) folytasd csak így tovább meglátjuk mi lesz belőled 28 évesen :)
Bár igaz nem lehet mindenki természetes szépség de azért kicsit túlzás!
Én 18 éves vagyok nem festem a hajam (mert nagyon szép színe van :) eljárok szoliba mármint télen heti 6percre de nem 14évesen! Szoktam festeni magam, de csak a szemem és nem 14évesen és nekem is minden megvan engedve hál Istennek de attól még nem esek át a ló másik oldalára :)
(le lehet pontozni pont lesz.arom)XD
azt hogy el vagy kényeztetve
amúgy igen képzeld,a sminktől leszel ráncos,az osztálytársam már vagy 10 éves kora óta sminkeli magát meg szolizni jár (igen,jól hallottátok,szolizik és 10 évesen sminkelte magát) és még csodálkozik hogy 2 tonna smink nélkül már olyan feje van mint egy 40 éves nőnek.
ő most 13éves
13L
lehet hogy jó tanuló vagy, de az élethez semmi eszed sincs.. mind jót akarunk neked, te meg azt hiszed ellened vagyunk? engem is lazán tartanak, mégse festem a hajam, nem járok szoliba se. sminkelhetném is magad, de max. egy kis alapozó ha olyan helyre megyek. pedig megtehetnék dolgokat, de én fel tudom fogni, hogy hogy fogok kinézni 10 év múlva. de tudod mit, te bajod. te fogsz 10 év múlva úgy kinézni, mint egy 40 éves. te életed, úgy cseszed el, ahogyan akarod. és az tényleg gáz, hogy egy 13 évesnek több esze van mint neked, nem igaz? :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!