Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Milyennek gondoltok?

Figyelt kérdés
Állítólag nagyon hasonlítok lolára.Jó persze nem teljesen ugyanolyan vagyok,de az arc karakterem,a szemeim,a hajam komolyan hasonlít rá.Bár a fogaim kicsit kiállóbbak,de nem vészes.Husis vagyok..60 kiló.:/ Nem tudom ez nektek lehet hogy már kövér kategória,na mindegy.Általában én vagyok a csendesebb új társaságban nehezen oldódok.Szeretek beszélni,szeretek a figyelem középpontjában lenni.Nagyon hiú vagyok magammal szembe.Szeretek röpizni,kézizni,meccseket nézni.Szeretek bújni.Túl naiv vagyok,és néha hisztis.Nem vagyok az a partycsaj,de havonta egyszer általában elszoktam menni.Szeretek szabadban lenni.Imádok hülyülni,de néha rám jön valami és tök nyugis leszek.Hangulat ember vagyok..sajnos.Hát ennyi:) Mi a véleményetek?
2011. máj. 3. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem idióta vagy. No offense.
2011. máj. 3. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Egy befolyásolható félénk csajnak, aki azt szeretné választ kapni, amit hallani szeretne.
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

"60 kiló!"

Önsajnáltató *******

4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kövér.A hangulatemberség,hiszti az őrületbe kerget.A többi paraméter ok.Összességében nem értem,miért írtad ki ezt a kérdést.22/F
2011. máj. 3. 17:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát hogy milyennek gondoltok....Ami a kérdés volt.:D Mi rólam a véleményetek.Ennyi a kérdésem.
2011. máj. 3. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:

A 60 kg magasság nélkül nem sokat mond.

Lola nekem túl emós kinézetű.

Amúgy nekem nem jönnek be a "hiú", "naiv", "hisztis" lányok.

2011. máj. 3. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ki az a Lola?
2011. máj. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!