Pont szemöldök fölött van egy anyajegyem, le szeretnél szedetni (tovább)?
óh, találtam egy képet. Kb. ilyen az enyém is - átmérője stimmel - csak pont szemöldök fölött.
[link] (a második kéép)
Hát államin vágnak, nekem a hátamon van 2, az egyik csúnya lett, a msáik nem feltűnő, de ugye a hátamon van a heg, csak strandon látszik. gyógyulás? 1 hétig nem érhette víz, utána varratszedésre mentem, majd az egyik elfertőződött (az lett csúnya) így még 2 hónapig jártam. nem volt kellemes, mikor a gyulladt, varrt sebet tisztogatták...
Arcomon tuti lézersebészetre mennék! Barátnőmnek 14ért lézerezték le, semmi nyoma.
és ha esetleg nem lesz szép államin, egész életben azt fogod nézegetni, hogy megbántad!
Biztos van ahol szépen dolgoznak, de a vágott heg az vágott heg. Az egyik, ami írtam, most direkt megnéztem, nem csúnya, de arcon feltűnő lenne, mert a bőr olyan "húzott" ott.
Igen, én is azért mentem államiba, mert hát a hátam végülis kit érdekel...
Keszthelyen csinálták neki.
Mondjuk igaz, ez 3 éve volt, de a keszthelyi az nagyon jó.
Azért kicsit igazságtalannak tartottam én is, hogy ha az ember szépet szeretne, azért mélyen a zsebébe kell nyúlnia, de hát ez van sajnos. Most úgy néz ki, lesz megint egy a nyakamon, amit le kell szedni, hátul, de marad az sztk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!