Szeretnél göndör hajat?
sziasztok.
nézzétek mit találtam!!
nagyon szimpatikus a dolog,a viszajeléseket is végigolvastam. elég hiteles meg minden:) sokan mé képet is küldtek az elkészült hajkoronáról:)
nekem ugyan alapbol is enyire göndör a hajam..de szülinapi ajándék ként vennék egy ilyet a rokonomnak:)
meg gondoltam nektek is megmutatom,hátha tudok ujat mutatni ezzel egyeseknek.
miután nemnagyon hiszem el,hogy mindenki enyire megvolt elégedve ezzel a cuccal,gondolom a negativ válaszokat nem tették fel az oldalra.. esetleg ha köztetek van valaki,aki használt már ilyet,és nem tetszett neki,leirhatná, aztán még átgondolom megveszem-e
Átverés, a visszajelzések hamisak az oldalon, a képeken látható hajak sem ezzel készültek, különböző oldalakról vannak összelopkodva, ez nekem épp elég ahhoz hogy ne bízzak a többiben sem ami írnak.
26ezerért kapsz egy hajszárítót, ennyi.
honnan veszed,hogy hamisak a képek?
az illető a bejövő postáit fényképezte le. nemhinném hogy 20x ujra átirta a feladót, és mindig uj szöveget gépelt + képeket is keresett hozzá..
én ugyis megrendeltem volna,ha nemlennének ott azok a képek.
Ez a legjobb nekem négynapig benne maradt a hajamba:
Én vagyok a linkes csaj:
Nem, mosd meg a hajad, hagyd vizesen, és csavard fel. Fél óránként száríts rajta lassú fokozaton pár percet. S este szedd le, tehát csináld meg mondjuk délbe és este szedd le. Nekem másodjára sikerült de nagyon szép és tartós lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!