Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoliba voltam tegnap és...

Szoliba voltam tegnap és mintha az egyik anyajegyem nagyobb lenne mint volt egy kicsivel ez baj?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy igaz-e anyum mondta.Én szerintem ugyan akkora:O

És estére nagyon piros lett az arcom hogy lehet ezt elkerülni vagy a következőre nem lesz ilyen? először voltam szoláriumban.

2011. máj. 14. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Álló vagy fekvő? Én állóba jártam régen. Kezdésnek menj 6 percet pár alkalommal, így nem fogsz leégni, de már az is bőven elég a barnuláshoz (az álló erősebb mint a fekvő). Ha félsz az anyajegy miatt akkor menj el bőrgyógyászhoz.

Ja és a szolikban általában lehet krémet venni amit magadra kell kenni mielőtt befekszel/beállsz.... nagyon sokat segítenek. 24L

2011. máj. 15. 05:06
 2/4 A kérdező kommentje:
6 percre mentem és leégtem:S nem mindenhol....és nekünk krémet nem mondtak.amúgy állóba voltam.kösz:)
2011. máj. 15. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. 6 perc állótól leégtél???? akkor neked extra érzékeny bőröd van :( Tényleg sűrgősen szerezz be szoli krémet. Ha ott nem adnak, akkor kérdezz rá bármelyik drogériában.
2011. máj. 15. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
:S hát szerintem többször nem megyek:S
2011. máj. 20. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!