Epilátorral kiszedhetem a szakállam?
az a baj a borotvával, hogy 3 nap alatt már eléggé látszik
18 éves vagyok, és már eléggé megvan erősödve, azt olvastam, hogy a szőr az epilátorral 15-18 napig nem nő vissza, ez a szakállra is igaz?
és mennyire fájhat ez? és ha belevágok a hajamba itt a fülemtől 3 centit észak-nyugatra egy picit akkor mennyire sérti meg a hajat? vagy a hajhagymát? mekkora kárt tud a hajban okozni az epilátor? mert nem szeretném tönkretenni a hajam
3 nap? Nekem naponta kell vágni és másnap reggel borostás. És szeretem hogy ilyen noha nekem szőkés színű. Szerintem felesleges epilálnod ezt meg kell szokni. Ha a nők kibírnak annyi szépségápolást egy férfi nehogy már ne legyen annyira igényes hogy 1-3 naponta megborotválkozzon.
19/F
igen, csak az a baj, hogy nagyon megerősödik, és én megmondom neked őszintén, hogy nagyon sokallom, hogy nem elég hetente borotválkoznom, és nálam ez nem igényesség kérdése
most húztam az új epilátorral egy nagy csíkot a jó szőrös lábamon, és nem fájt igazából olyan kellemesen csiklandós volt
rendben
de attól még várom egyenlőre a tanácsokat :)
Kiszedheted ha kibírod, gyantával meg szemöldökcsipesszel is lehet szakállat szedni, miért pont ne epilátorral lehetne? Létezik egyébként konkrétan arcra való epilátor, az annyiban különbözik a normáltól hogy kisebb a feje, de ugyanazon az elven működik (a kisebb fejjel jobban hozzá lehet férni).
Hogy hány nap alatt nő vissza az abszolút egyénfüggő.
igen.igen egyénfüggő, de csak tovább maradok szőrtelen, mint ha borotvával csinálnám, nem?
és ettől nem erősödik a szőr, igaz? mármint az epilátortól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!