Első teljes szőrtelenítés az "alvégen" saját kezűleg, epilátorral?
Az elsőre nem emlékszem sajnos, hogy mekkora volt a szőr a nemi szervemnél, most inkább meghagyom kicsit nőni, hogy könnyebben kijöjjön. Sajnos a szeméremajkaimat nem tudtam epilállni, mert nekem elkezdtek vérezni a szőrtüszőim.
Utána férfi after shave-t használok és hitőport. Néha kipattogzik, néha nem. Sajnos eléggé foltos maradtam a kezdetekből, de kárpótol, hogy nagyon elkopott a szőr.
Szerintem mindenképp megéri beruházni egy epilátorra. Igaz hogy drága, meg fájdalmas, de a szépségért ugye szenvedni kell... Utána meg ritkul a szőr, és nem kell olyan gyakran szőrtelenítened, mint pl borotválásnál. Nem akarlak megijeszteni, de az első alkalom fájni fog. Nekem néha még a bikinivonal epilálása is eléggé fájdalmas... De a fájdalom enyhítésére vannak különféle praktikák. Amúgy hintőporral, körömvirág kenőccsel kend be az epilált területet. Szerintem a Braun és a Philips márka között válogass. Ja, és előtte vágd ollóval tényleg nagyon rövidre, mert így kevésbé lesz fájdalmas (ha hosszabb a szőrszál, amit kiszed az epilátor, akkor fájdalmasabb). Sok sikert!
16/L
Nekem braun van. Jobban bevált, mint a philips. Én azt tudom tanácsolni, hogy rövidebb szőrt epilálj, és először szálirányban. Nem baj ha nem jön ki mind. Később ha már jobban bírja a bőröd, akkor először szálirányba, utána a maradékot ellentétesen. A bőrt előtte tisztítsd meg, ha végeztél utána öblítsd le és kend be valamilyen krémmel. Nem nagy cucc, simán hozzá lehet szokni és jó is szerintem.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!