Egy bőrfelület gyakori leégése utáni kockázatos bőrráknak mik a tünetei?
Figyelt kérdés
A lapockám környékén gyermekkoromban sokszor leégtem, melynek hatására szeplők alakultak ki azon a területen. Azóta nagyon vigyázok, de a mai napon ismét sikerült ugyanott leégnem. Ha kialakulna valami baj, annak mik a tünetei? Illetve a bőrgyógyász mit tehetne? Köszönöm a válaszokat!2011. júl. 16. 19:01
1/4 anonim válasza:
Tünetei a megváltozott bőrfelület.Ha kialakulna aminek kicsi az esélye jelenleg akkor műtét,szövettani vizsgálat.De mégegyszer írom,nem hiszem!
2/4 A kérdező kommentje:
Tegnap égtem le, éjszaka fájt, mára azonban enyhült a fájdalom. Úgy veszem észre, kezd barnulni, azaz nem hámlik, hanem átmegy barnába. Ebben az esetben is fennállnak a veszélyek?
2011. júl. 17. 13:28
3/4 anonim válasza:
A veszély nem most inkább évek múlva lesznek láthatóak.Most a bőr még fiatal,ha majd veszít vizet és zsírt akkor derül ki mit is okozott.Mikor kevésbé lesz ellenálló.De ez az egy eset miatt nem hiszem.Folyamatosan kellene kitenni ilyen égésnek.Most ápold,hidratáld,nyugtasd.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én 25 éves vagyok, és utoljára kb 3-4 éve égtem le ezen a helyen, gyermekkoromban viszont nagyon sokszor, emiatt is félek. Most úgy veszem észre, hogy lehámlás helyett kezd átmenni a leégett terület barna színbe.
2011. júl. 18. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!