Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hullik a hajam. Kockázatos...

Hullik a hajam. Kockázatos lenne visszaszőkiteni?

Figyelt kérdés
Befestettem a szőke(szőkitett) hajamat vörösre...de nem érzem jól magam vele, szeretném megint visszacsinálni. A gond az, hogy nagyon nagyon hullik a hajam! De szinte csomókban már... Kockázatos lenne szőkiteni? :(
2010. júl. 29. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:
hát szerintem pihentesd, de ha meg akarsz szabadulni a hajadtól akkor nyugodtan festegesd szőkével.
2010. júl. 29. 08:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem ne fesd át...sőt a helyedben megvárnám amíg lenől a festék és az eredeti hajamat festeném csak át már. Nem rosszból mondom de volt egy oszt társam mindig más színű volt a haja és nagyon csúnya lett nagyon kiszáradt olyan volt szó szerint mint a szalma. Ha összegumizta és utána kiengedte úgy megállt a haja mintha a hajgumi még a hajában lenne. Nem kívánom senkinek :/
2010. júl. 29. 08:21
 3/8 A kérdező kommentje:
hajjaj...nekem is olyan volt szőkén :S
2010. júl. 29. 08:28
 4/8 anonim ***** válasza:
barátkozzál meg az eredeti hajaddal, mert tényleg csúnya vége lesz.
2010. júl. 29. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
08:21-es vagyok. Akkor azt tanácsolom várd meg amíg lenől...mert nagyon csúnya lesz és akkor már téll nem tudsz majd vele mit csinálni..
2010. júl. 29. 09:04
 6/8 A kérdező kommentje:

hú..akkor inkább maradok vörös, csak az eredeti hajszinemet ne :S annyira ocsmány :(

Köszi a válaszokat!

2010. júl. 29. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Hajfestéshez használj ammóniamenteset és biósamponokat. Hidd el így festegetheted is(később),meg megmarad a hajad.
2010. júl. 30. 19:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos arra nincs pénzünk XD
2010. júl. 30. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!