Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mennyire gusztusta...

Szerintetek mennyire gusztustalan a hasam? (kép)

Figyelt kérdés

Ilyesmi foltok vannak a hasamon:

[link]

Azért ennél jóval kisebbek , most még nem látszik , de ha lebarnulok akkor bizony fog...márpedig fogok barnulni mert megyek tengerpartra :S...:(:(

2011. júl. 8. 17:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
egykérdés. ha foltos is lesz.. ésakkormivan? :) nem tehetsz róla, sőt még teszel/tettél is ellene, írtad h kúráltad régebben. innentől kezdve megnyugodhatsz. azt meg h ki mit szól a strandon a hasadhoz, ki nem sz*rja le? úgyértem NE érdekeljen :)
2011. júl. 8. 18:17
 12/51 anonim ***** válasza:
tudom melyik betegségre gondolsz egyébként. 1 haveromnak a kezén van ilyen, de tökre nem érdekli. az egész karja olyan. am meg a te hasadon egyáltalán nem látszik :)
2011. júl. 8. 18:19
 13/51 A kérdező kommentje:
köszi aranyosak vagytok !:) lehet h csak én látom ennyire drasztikusnak a helyzetet...viszont akkor is nagyon szomorú vagyok emiatt :(
2011. júl. 8. 18:22
 14/51 anonim ***** válasza:
Régebben mindenki ilyen foltok miatt járkált a bögyógyászhoz...igazából nincs vele semmi gond. Amúgy jó a hasad ezt ne szégyeld nekem a kezem ilyen de alig észrevehető. Am az első két képen nem is tudtam mit kell nézni a második kettőn meg csak azért észrevehetőbb mert pirosabb a bőröd ;)
2011. júl. 8. 18:23
 15/51 anonim ***** válasza:

Semmi baj a hasaddal és akkor se lesz, ha a barnulás miatt látszani fognak a foltok. Nem undorító, gennyes vagy sebes vagy akármi, hanem egyszerűen eltérő a színe. Akkor szoktam így kinézni, ha leégek, de amúgy már barna vagyok és elkezd lehámlani.

Ne izgulj, szép hasad van!

2011. júl. 8. 18:28
 16/51 A kérdező kommentje:

köszönöm.

és tényleg nagyon kedvesek vagytok :)

2011. júl. 8. 18:31
 17/51 anonim ***** válasza:

Neked mi bajod van? Tök egyenletes a bőrszíned..nem látok semmit komolyan.

De amit a netről linkeltél...pigmethiánynak hívják..

2011. júl. 8. 18:31
 18/51 anonim ***** válasza:
Tényleg látszik, hogy picit foltos, de kétszer is megkellett néznem, hogy észrevegyem. :D Hogyha meg a barnulástól előjönnek? Ez van, ki nem sz@rja le?? Tök normális, ne aggódj. :)
2011. júl. 8. 18:36
 19/51 A kérdező kommentje:
hát...azért ezt nem "picit" foltosnak nevezném :/ egyenletesnek meg aztán végképp nem :D...:S
2011. júl. 8. 18:43
 20/51 anonim ***** válasza:
azért ez a has egyáltalán nem izmos(ezen jót nevettem:D) de foltok sincsenek rajta legalábbis én nem látok:)
2011. júl. 8. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!