Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gusztustalan ha nem csinálom?...

Gusztustalan ha nem csinálom? (több lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a legtöbb barátnőm nem csak térdtől lefele borotválja le a lábait, hanem a combjait is. Én meg csak térdtől lefele szoktam. Néha azonban eléggé zavar, hogy nagyon szőrös. Ha viszont azt is leborotválom, akkor egész életemben borotvahabra költhetem a vagyonom, ráadásul a szőr is megerősödik és majd naponta kell csinálnom. De akkor is kicsit undorodok magamtól ha ránézek a lábaimra. Ti hogyan csináljátok?

16/L

2011. júl. 18. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy csinálom, ahogy Te, és én sem vagyok teljesen elégedett.Ha ott nem erős a szőr és képes vagy ilyesmivel pepecselni, akkor próbáld szőkíteni, vagy menj kozmetikushoz és kérd, hogy gyantázza.
2011. júl. 18. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Huha....hat nem is tudom mit tanacsoljak, szerintem ne borotvat hasznalj hanem inkabb gyantat, epilatort. Az sokkal tartosabb s ha nem kezdj el gyujteni es elmesz es vegleges szortelenitest kersz:) Es nem megy ugy ra az egesz vagyonod;)
2011. júl. 18. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

én nem használok borotvahabot, csak tusfürdőt+vizet rákenek és ugy borotválom.

Egyébként nekem a combomon lassabban nő vissza a szőr mint térdtől lefelé..

ha nem tettszik neked,akkor borotváld le ott is, ha viszont van pénzed menj el kozmetikushoz,ő legyantázza neked,és kb 1 hónapig nem nő vissza.

(ezt otthon is megteheted, gyantapatron 150ft a százforintosban,és a lehúzóka is kb ennyibe kerül.)

2011. júl. 18. 22:59
 4/14 anonim ***** válasza:

én se borotválom a combomat...nem akarom hogy naponta kelljen borotválnom:/

szerintem nem gáz:)

2011. júl. 18. 23:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
2011. júl. 18. 23:04
 6/14 anonim ***** válasza:
én már nagyon régóta borotválom a combomat de nem nő erősebben a szőr :) még mindig szőke... kb havonta egyszer borotválom a combom mert tényleg nem lett erős :)
2011. júl. 18. 23:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk az tuti, hogy emberfüggő, hogy kinek hogyan nő meg a szőr. Szerintem megpróbálkozok a borotvával, ha rosszabb lesz a helyzet akkor irány a kozmetikus! :)
2011. júl. 18. 23:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm sem borotválta a combját, sosem zavart, bár egyiknek sem volt sok szőre ott.

Ha zavar, akkor gyantázd inkább, sokkal jobb, mint a borotva. Mindenhol.

2011. júl. 18. 23:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is nagyon ritkán borotválom, mert sokkal gyengébb, és lassabban nő vissza, mint lábszáron !
2011. júl. 18. 23:23
 10/14 anonim ***** válasza:
én borotválom, szerintem jobb, mint ha zavarna, hogy szőrös.. én fürdésnél szoktam, nem borotvahabbal, hanem tusfürdővel.. hetente 1szer kb
2011. júl. 18. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!