Gusztustalan ha nem csinálom? (több lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a legtöbb barátnőm nem csak térdtől lefele borotválja le a lábait, hanem a combjait is. Én meg csak térdtől lefele szoktam. Néha azonban eléggé zavar, hogy nagyon szőrös. Ha viszont azt is leborotválom, akkor egész életemben borotvahabra költhetem a vagyonom, ráadásul a szőr is megerősödik és majd naponta kell csinálnom. De akkor is kicsit undorodok magamtól ha ránézek a lábaimra. Ti hogyan csináljátok?
16/L
2011. júl. 18. 22:52
11/14 anonim válasza:
Én nem borotválom a combom,mert nem zavar,szőke a szőröm és nem feltűnő.Ha viszont téged zavar tényleg gyantázd.Olcsó és elég tartós megoldás.:)
13/14 anonim válasza:
Én ugyan epilálni szoktam a lábamat, de a combomat kihagyom. Szerencsére szőke a szőröm, úgyhogy annyira nem vészes. (annyira:D)
14/14 A kérdező kommentje:
nekem is szőke, de nem minden fénynél (vagy hogy mondjam:D)
2011. júl. 19. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!