Szerintetek mennyire gusztustalan a hasam? (kép)
Ilyesmi foltok vannak a hasamon:
Azért ennél jóval kisebbek , most még nem látszik , de ha lebarnulok akkor bizony fog...márpedig fogok barnulni mert megyek tengerpartra :S...:(:(
sőt , szerintem sokkal rondábbak lesznek mint azon a képen amit a netről szedtem , mert nekem még több és egybefolyó olyan mint egy térkép ...:(
ilyen egy normális has [link] enyém meg ocsmány foltos
Azon kívül,hogy puhány hasad van,és semmi foltok nincsenek rajta..Te nagyon képzavarban vagy ha a legelső képhez hasonlítod a hasad,ugyanis ott festékhiány miatt olyan a has felülete.A te hasad nem festékhiányos(nem pöttyös,hanem csak puhány..Ezen segíthetsz ha tornázol egy kicsit..
Az utolsó képen látható has,meg erősen retusált..Neked is lehet ilyen hasad,ha meg van az a program amivel retusálják.
hát ezt még senki nem mondta h "puhány" a hasam...elég izmos szal nem hiszem hogy a "puhányság" miatt van :D...:/...
a volt betegségem miatt van amit írtam.Egyébként oké lehet hogy retusált az a kép de retusálás nélkül is normálisan nézhet ki...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!