Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszinezö vagy festék? Lekopik?

Hajszinezö vagy festék? Lekopik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha hajszinezöt veszek akkor le kopik egy idö után ?? Szoval hogy az egész hajamrol például 30 nap mulva? és ha igen hol lehet kapni?

Vagy a festék le kopik egy idö után ?? 30 nap mulva kb ?? <- halotam ilyenröl..:/ asszem (egész hajrol?

2011. júl. 2. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
A színező kopik, fajtától függően, és palette-t használtam, asszem 24 hajmosást bír (elvileg), szerintem 12-14 mosás a max. A hajfesték is kopik egy kicsit, de teljesen soha. Ha csak színezőt akarsz, bármelyik dm-ben, rossmannban vagy már a legtöbb boltban, még coopban is kapható.
2011. júl. 2. 16:32
 2/2 anonim válasza:

én ugy tudom a szinezö nem olyan káros .

én Loreal cating creme glosst használtam, de az nem kopik ki,pedig elvileg 20 mosásos. ez a fajta cask lenö, egyébként nagyon jo minöségü

2011. júl. 4. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!