Most nagy hülyeséget csináltam? Lehet valami probléma?
Kinyomtam a pattanásaim/mitesszereim,mert nem volt pénzem kozmetikusra és nagyon sok volt.
Próbáltam normálisan csinálni:leradíroztam,majd pároltam az arcom,tiszta kézzel és papír zsebkendővel csináltam.Mikor kész lettem vele megmostam hideg vízzel és tettem rá pakolást,majd lemostam arczselével,utána tonikkal végül bekentem hidratáló krémmel.Ez a tegnap volt azóta kenegettem aloe verával.Most úgy nézek ki,mint aki kozmetikusnál járt,de félek hogy nem kellett volna.
A kozmetikusom azt mondta,hogy én ne matassak hozzá,mert csak ártok vele,de mégis megtettem.Szerintetek hiba volt?
hát eléggé. hiába probáltál olyan higénikus lenni, meg mindent úgy csinálni ahogy ö szokta, de az amit csináltál az más, hiszen nem vagy szakember.
de ettöl függetlenül elfognak mulni a hegek, és a nyomok szerintem, csak kicsit több idö kell hozzá majd, meg talán jobban fog látszani.
Egyáltalán nem volt hiba! Én is ki szoktam nyomkodni a patikat, mitesszereket. A kozmetikus is csak luxus! Beszedi a pénzt, azt mást nem csinál a pattanásokkal, mint amit otthon is meg lehet tenni. Vsz azért is mondta, hogy ne nyúlj hozzá.
Ha tiszta kézzel csináltad nem lehet semmi baj!
"A kozmetikusom azt mondta,hogy én ne matassak hozzá,mert csak ártok vele,de mégis megtettem."
A kozmetikus azért mondta, mert kell neki a pénzed. Ha azt mondta volna, hogy ezt te is meg tudod csinálni otthon, akkor nyilván nem nála költötted volna el a pénzed, így neki kevesebb bevétele lenne. Tehát neki az jó, ha mindenki hozzá jár, így több a pénz.
köszi a válaszokat!
Csak úgy gondolkodás nélkül megcsináltam,aztán kicsit elgondolkodtam,talán nem kellett volna,de most megnyugtattatok:)
Remélem a végeredmény ugyan olyan lesz:)
Köszönöm neked is kedves kozmetikus!:)
Egyelőre nem látok semmi károsodást és gyulladt pattanásaim nincsenek,inkább mitesszerek és ilyen apró pattanásaim vannak,remélem később se lesz probléma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!