Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon izzadós vagyok! Mit...

Nagyon izzadós vagyok! Mit tudtok ajánlani a probléma orvoslására? (lásd. Lent)

Figyelt kérdés
Nagyon izzadós vagyok. Már minden dezodort, spray-t kipróbáltam. Vettem bio cuccokat is. De eddig semmi nem volt igazán hatásos! Tudtok valamit ajánlani??? Köszönöm! :)
2011. szept. 17. 00:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy ez egészségtelen, de ha kevés folyadékot fogyasztasz, akkor kevésbé is izzadsz.
2011. szept. 17. 01:27
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Törölköző..?
2011. szept. 17. 03:12
 3/6 anonim ***** válasza:
A hónalj szőr kapásból le mert ha az át itatódik akkor gáz van! ne dohányozzon az illető mert az rátetőz, ne igyál üdítőket főleg Coca cola Pepsi, a krumplitól pl. az ember lába izzad jobban azt tudom! de lehet nem tudsz tenni ellene sajna.
2011. szept. 17. 05:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszertárban lehet kapni erre valamit--->neve: Solutio Antisudorica (300-400F)!!Én ezt használom és nagyon-nagyon jó!!Én is itt olvastam még régen!!

21L

2011. szept. 17. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Solutio Antisudorica ami nekem bevált:) Nagyon figyelj viszont a következőkre: 1. olvasd el a betegtájékoztatót. 2. fürdés után este szárazra törölt hónaljra vidd fel. 3. borotválkozás után semmiképp se használd. Nekem már elég heti 1x bekenni nem kell mindennap de a kezdetben én is minden este bekentem. Nem is drága és használt is. Viszont nekem már volt, hogy olyan szárazra kiszárította és égetett. Olvastam olyat akinek II. fokú égési sérülés típusúra készítette ki a hónalját. Szóval fokozott figyelmet követel ez a szer. De bevált:)
2011. szept. 17. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a botox segített, de ez így most egy álom. :)
2011. szept. 17. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!