S. O. S Hajfestés probléma?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy ma befestettem a hajamat egy vöröses lilás árnyalattal és az a helyzet,hogy nem lett jó. Fekete hajamra festettem ami már majdnem teljesen lenőtt,mert alapból barna a természetes hajszínem.Szóval átszeretném minél hamarabb festeni egy másik árnyalatra.Mikor festhetném be leghamarabb?? Minél gyorsabban kellene.Előre is köszönöm a válaszokat.:)2011. aug. 27. 19:22
1/4 anonim válasza:
Lehet korrigálásra fodrászhoz kéne menned, mert a vöröstől sem olyan könnyű megszabadulni, átüt a fénye ha átfested:/
2/4 anonim válasza:
hát ... vannak ilyen festék szívók de azok szétcseszik a hajadat :S
de ha mégis azt választanád,csak fodrászhoz menj vele,egyedül nem sok jó sülne ki belőle
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Én nem szeretném eltüntetni a vöröset,csak ezt az árnyalatát szeretném lefesteni egy másik szintén vörösesre.Szóval nem szeretném leszívatni meg semmi.Arra lennék kíváncsi,hogy mikor festhetném be újból? Várom a válaszokat.:)
2011. aug. 27. 20:37
4/4 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy kb 2 hetet illik varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!