Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a probléma hogy lelomboz az óvszer. Eddig nem volt semmi gond. Mitől lehet? Hülyeséget ne írjatok!
az én barátom is lelankad az óvszertől. én kértem erre tanácsokat, de mindenhonnan azt hallom, hogy ezt bemesélik maguknak. viszont van a lifes styles-nek egy olyan óvszere, ami sokkal vékonyabb, mint a normál, és elvileg ha azt felveszi a fiú, akkor kevésbé érzi, hogy gumi van rajta. persze ezt csak hallottam, majd én is kipróbálom a barátommal
20L
Nekem is hasonló a problémám, de annyiban másabb, hogy nekem nem akkor "lankad le" amikor rajta van, hanem már csak ha szóba is kerül, olyankor elég nehéz visszahozni formába, de ha sikerül, utána is csak akkor leszek 100%os amikor már barátnőmben vagyok. Nem tudom hogy miért van, élvezem óvszerrel.
Lehet hogy azért van, mert eléggé bennem(ünk) van a "szaporodás" és hogy ez csak egy gátló tényező. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!