Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajas kérdés, segítesz?

Hajas kérdés, segítesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne néhány kérdésem a hajápolással kapcsolatban.

Szerintetek hány naponta érdemes hajat mosni? 3-4?

Mivel ápoljam, hogy mindig szép és selymes legyen. Alapvetően dús hajam van, de ezt szeretném is megtartani.

Sötétbarna hajam van és olvastam, ha kávéval leöblítem (igazi, darált kávé, zaccos, vagy mi a neve.:D), akkor szebb lesz a fénye illetve színt ad a hajamnak?

Illetve olvastam egy énekesnő ajánlását (már nem tudom kicsoda), hog mézes vízzel öblíti le a haját, és ettő fényes és puha lesz. Ez eddig szép és jó, de nem lepik meg a darazsak? Vagy hogy is van ez?

17/L

2011. jún. 24. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:

A dm-ben lehet kapni hajszeszt. Van korpás, zsíros, száraz hajra is.

Az van ráírva, hogy Stella HERBA VITA hajszesz.

Nekem nagyon zsíros volt a hajam, kétnaponta kellett mosnom. Elkezdtem használni a hajszeszt, így elég szerdán és vasárnap.

Mindig szép, selymes a hajam.

2011. jún. 24. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:

a pakolásoknak olvass utána a google-ban!

Egyébként a dm-ben lehet kapni Balea hajápoló tejet, én azzal szoktam kenegetni, még csak 2x használtam és már van eredménye (azthiszem olyan 300ft körüül volt)

2011. jún. 24. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:

pontosan 3-4nap én szerdán és vasárnap mostam. de ha van valami alkalom és mondjuk már a második napon vagy megmoshatod.(ballagás, családi összejövetel) én azt hallottam, hogy almaecetes víízzel kell balzsm helyet leöblíteni, és azt kisem kell mosni, mert az ecet kipárolog pár perc után. 1l víz e ek.ecet

[link]

2011. jún. 24. 12:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)
2011. jún. 24. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Az almaecetnek nagyon durva szaga van. Alig kaptam levegőt mikor azzal öblögettem. De egyébként tényleg hatásos.
2011. jún. 24. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyiszor mosd, ahányszor szükséges. Főleg zsírosság szempontjából érdemes nézni.

Ezt a mézes dolgot én is hallottam egy térdig érő hajú lánytól. Ő egy evőkanálnyit tesz a hajára mosás után és félig öblíti csak ki. Hidratáló hatása van. Az aloe vera gél is jó a hajra, az is hidratálja.

2011. jún. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!