Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hair revall kapszula. Ezt a...

Hair revall kapszula. Ezt a bogyót egészbe nyeljem le vagy szét kell szedni? Aki már használta kérem segítsen, nagyon fura egy kapszula ez. :D

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 20:20
1 2
 11/17 IvyLeague válasza:
és a hajad szebb, egészségesebb is lett vagy csak gyorsabban nőtt? én most szedem 5. napja és még semmi változás:D
2011. szept. 3. 11:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Nekem már sokkal hosszabb.:) 1 "bozot" ettem meg belőle de nem minden nap. Volt hogy 2 naponta vettem be 1-et volt hogy egész héten csak 1-et szóval össze-vissza. De nagyon sokat segített. :)
2011. nov. 15. 14:04
 13/17 A kérdező kommentje:
1 doboznyit vettem be. bocsi elírtam. :D
2011. nov. 15. 14:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem leginkább a B-vitamin mennyisége zavar. A dobozon az áll, hogy B1-ből egy kapszulában az ajánlott napi mennyiség 3751,4%-a található, B6-ból pedig 1000%-a. Hosszútávon a túl magas B-vitamin tartalom neurológiai panaszokat okozhat stb. Érdemes utánanézni.
2012. okt. 4. 18:22
 15/17 anonim ***** válasza:
10-04 18:22-as vagyok, még annyit hozzátennék, hogy nem árt jobban tájékozódni, valójában mennyi a hasznos és ártalmas vitaminmennyiség, ajánlom pl. Dr Lenkei könyveit (egyelőre én is csak most kezdtem el tőle olvasni, úgyhogy nem ígérek semmit. :)).
2012. nov. 19. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:
22:31-as vagyok,Lenkei körül is felmerült egy kis kétség. Mindegy. A B-vitamin a Hair revallban szerintem akkor is brutális mennyiségű, a további tájékozódást meg tényleg rád bízom.
2012. nov. 19. 23:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem bevált, és amikor szedtem nem volt semmilyen mellékhatása. Nagyon megerősítette a hajamat, azóta nincs szükségem semmilyen bogyóra. :)
2012. nov. 25. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!