Hair revall kapszula. Ezt a bogyót egészbe nyeljem le vagy szét kell szedni? Aki már használta kérem segítsen, nagyon fura egy kapszula ez. :D
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 20:20
1/17 anonim válasza:
Egészben! Én is nehezen tudom lenyelni egyszer szétszedtem és borzalmas az íze.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. :)
2011. jún. 23. 21:29
3/17 A kérdező kommentje:
És neked mennyit használt? Gyorsabban nő a hajad? Bocsi csak ha már ennyi pénzt áldoztam rá kíváncsi vagyok, hogy jó-e :)
2011. jún. 23. 21:33
4/17 anonim válasza:
Nekem gyorsabban nőtt a hajam tőle, de gyorsabban és sűrűbben nőtt a szőr is mindenhol...
5/17 A kérdező kommentje:
Ez így már nem nagyon tetszik.:/ Mert én szinte egyáltalán nem vagyok szőrös, vagy is inkább csak szőke és pici azért nem vészes. De nem szeretném hogy olyan legyen mint egy dzsungel :/ Majd ha abbahagyom a kapszula szedését akkor visszatud alakulni a normálissá?:/
2011. jún. 23. 21:52
6/17 anonim válasza:
Igen de elég hosszú idő kell hozzá. :(
7/17 A kérdező kommentje:
Te mennyi ideig szedted? És mondjuk, ha a kezem egyáltalán nem szőrös akkor az is az lesz? o.O lehet jobb lesz ha else kezdem ezt szedni :/
2011. jún. 23. 22:22
8/17 anonim válasza:
Két hónapig szedtem. Hogy hogy néztem ki utánna, arra nem szivesen gondolok vissza. Kezemenn Hónaljamon, szemöldököm,fanszőröm, lábszőr olyan durván nőtt hogy az nem semmi. Öt hónapig tartott amig vissza ált normálisba, de a sűrűsége megmaradt, csak a gyorsasága nem olyanb erős mind az elején...
9/17 A kérdező kommentje:
Kár, hogy ezt még csak most tudtam meg. :/ Ha ezt tudom meg se vettem volna :( De nem lehet hogy nekem nem lesznek ilyen "mellékhatások"? Vagy ez ilyen eleve elrendelt dolog?:/ Csak mert én nagyon szeretnék hosszú hajat, és régóta próbálkozom, de ez az első hogy ilyen bogyót vettem.. lehet nem kellett volna.
2011. jún. 23. 22:47
10/17 anonim válasza:
Nem tudom..Nállam ilyen hatást váltott ki..Nállad nem bisztos hogy ez lessz.
De attol még nem ajánlom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!