Scitec JOINT HEALTH izületvédő kapszula! Használta már itt valaki?
Sziasztok!
Soha nem szedtem eddig semmilyen tápkieget, mert nem szeretek semmilyen kapszulát lenyelni:)
Előhozza a rosz emlékeimet...
Egyik ismim nagyon istenítette ezt a terméket, ő azt mondta, hogy csak Scitec-et használ, mert az nagyon jó stb-stb.
Ő mondta, hogy probáljam ki ezt az izületvédőt...
Beszereztem, mert már úgy vagyok vele, hogy képes lennék bárminek alávetni magamat, csak hogy ne fájjon a térdem soha többé...
Hogy olyan legyen minden mint rég, amikor még nem fájt semmim:(((
Nekem semmilyen tapasztalatom nincs a tápkiegészítökkel kapcsolatban. Tudom, hogy minden ember más és mindenkinek más válik be...
De akinek van ezzel a termékkel bármilyen tapasztalata légyszi írja le. Minden érdekel.
Szerintetek használ napi 4-6 óra tánc melett is?
Vagy egyáltalán érni fog bármit is?
Ha igen, akkor kb. mennyi idő múlva?
Nincs lehetőségem és nem is szeretném ill. nem is tudnám abba hagyni a táncot!
Nyilván pár napot ki tudnék hagyni... de azt is nagyon nehezen, mert akkor bazi sokat kéne pótolnom. Viszont nem tudok már teljesíteni a térdfájás miatt:(((
(Tisztába vagyok vele, hogy ez nem gyógyszer és nem is csodaszer)
Előre is köszi a válaszokat.
Van ennél már hatékonyabb terméke a scitecnek.
Arthroxon a neve.
Viszont a problémádon ez,nem segít feltétlenül.
A térdfájást kb 90% az okozza,hogy gyenge.
El kellene kezdened saját súllyal guggolni.
Minden másnap 150db elég lesz,hogy jó erős legyen.
Mellé mehet az arthroxon és minimum 3 liter víz naponta.
én joint-X-et eszek. persze ennél is van már jobb, gondolom az említett termék pl.
porcerősítő = tápanyag, amiből a porcok állnak, felhasználhatják. tehát ha van megfelelő tápanyag, akkor esély van regenerálódásra. a porcszövet vér ellátottsága elég gyenge, ezért lassan jut tápanyaghoz, így lassan is gyógyul. 2 hónapos kúrákat szoktak ajánlani úgy tudom. és igen, elvileg ha bármi segíthet, az vagy ez (tehát normális tápanyagbevitel) vagy az erősítés, okkal írta azt 1. Válaszoló.
Lehetséges az, hogy már két nap alatt hasson?:D
Jobb lett egy kicsit...
Vagy csak azért lett jobb, mert hiszek benne, hogy hatni fog?
Kb, úgy szedem ezt az izületvédőt, mintha ez váltaná meg az életemet:DD
Vagy mert kevesebb táncórán voltam bent?
mit írtam az ízületek (porcszövet) lassú regenerálódásáról?
kevesebb tánc - lehet
placebo - hiszel benne, ez is lehet. fogyaszd csak, ezek hasznos dolgok, és jobbulást! :)
Biztosan placebo hatás.
Kb 2-3 hét amire hat.
De szinte már teljesen el is mulasztotta 6 nap alatt:D
Úgy, hogy kevesebbet táncoltam.
De hétfőtől újra annyit fogok mint eddig, ezért nem szeretném elkiabálni, hogy hatott:)
Akkor még sem 2-3 rom hét?
ÁÁÁÁÁ tök jó:DDD
Remélem így marad örökre:)
♥
köszii Aczél:)
puszi a hasadra.
én továbbra is hónapos kúrában gondolkozom.. deee egyébként nekem is elég jók az ízületeim, bár nem tudom több hete fogyasztok én is ízületvédőt.. lényeg, hogy jó.
Amúgy ezt meddig kell szedni?:)
A dobozon az van, hogy 2 hónap...
de akkor is addig kell szedni ha már nem fáj (annyira) a térdem?
Egy dobozban 60 tabi van, vagyis 20 napra elég csak...
Tehát kéne még 2 dobozzal vennem, hogy 2 hónapig tudjam szedni.
Elég az egy doboz, vagy sem?
És mi lesz ha nem szedem már, ugye nem tér vissza a térdfájás?
Aczéél megy neked a pipa, mert szinte mindig te segítesz nekem mindenben:)))
Tök arii vagy:)))
Amúgy régebben mikor beszélgettünk az egyik kérdésnél, akkor mondtad, hogy a joint-x-et fogod megrendelni. Már akkor is elkezdtem nézegetni azt az izületvédőt, csak akkor asszem nyár volt, és még nem volt suli, ezért nem vettem meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!