Scitec JOINT HEALTH izületvédő kapszula! Használta már itt valaki?
Sziasztok!
Soha nem szedtem eddig semmilyen tápkieget, mert nem szeretek semmilyen kapszulát lenyelni:)
Előhozza a rosz emlékeimet...
Egyik ismim nagyon istenítette ezt a terméket, ő azt mondta, hogy csak Scitec-et használ, mert az nagyon jó stb-stb.
Ő mondta, hogy probáljam ki ezt az izületvédőt...
Beszereztem, mert már úgy vagyok vele, hogy képes lennék bárminek alávetni magamat, csak hogy ne fájjon a térdem soha többé...
Hogy olyan legyen minden mint rég, amikor még nem fájt semmim:(((
Nekem semmilyen tapasztalatom nincs a tápkiegészítökkel kapcsolatban. Tudom, hogy minden ember más és mindenkinek más válik be...
De akinek van ezzel a termékkel bármilyen tapasztalata légyszi írja le. Minden érdekel.
Szerintetek használ napi 4-6 óra tánc melett is?
Vagy egyáltalán érni fog bármit is?
Ha igen, akkor kb. mennyi idő múlva?
Nincs lehetőségem és nem is szeretném ill. nem is tudnám abba hagyni a táncot!
Nyilván pár napot ki tudnék hagyni... de azt is nagyon nehezen, mert akkor bazi sokat kéne pótolnom. Viszont nem tudok már teljesíteni a térdfájás miatt:(((
(Tisztába vagyok vele, hogy ez nem gyógyszer és nem is csodaszer)
Előre is köszi a válaszokat.
nekem nyár volt, és megvettem.. de lehet hogy nem, és én szeptemberben vettem.
szerintem még egy dobozzal vehetsz.. ugye pont most kezdesz újra intenzíven táncolni. teháát.. várd meg míg elfogy, és aztán vedd elő a kérdést. baj nem lesz ha nem eszel többet, remélhetőleg nem fog fájni a térded, és ha bármi történik, akkor meg folytatod a porcvédő kúrát még a 3 dobozzal, ahogy ajánlva van.
egyébként köszönömm.. tudod, annyian nagyon bunkók ezen az oldalon, és tudom hogy nem kéne foglalkozni velük, de azért rosszul esik, amikoe leszólnak mikor csak azért hülyézem le őket mert hülyék. és nem is szoktam lehülyézni senkit, sokkal árnyaltabban írok :$
na jó, reggeli vicc megvolt, nem érdekelnek :D de az kedves tőled, hogy külön így írsz nekem, köszönöm.
Köszi szépen a választ:)
Szerintem épp te vagy ari, hogy még mindig nézed a kérdésemet, amikor más már rég elhúzta a csíkot.
A jobbik esetben is csak oda lök valami választ, de utána nem nézi meg, hogy mit reagálok rá.
Mert álltalában, vissza szoktam írni annak aki normális válaszokat ír:)
Én a kérdezőkön max jókat röhögök:))
A válaszadóknál meg nem értem, hogy miért okoskodik olyan kérdésnél amiről fogalma sincsen:D
Én úgy vagyok vele, hogy "ha valamit nem tudsz akkor inkább kussolj":))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!